Σελίδες

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Γιδόπουλος: "Δίνω δωρεάν τις μετοχές μόνο για διαχείρηση"

Απογοητευμένος φαίνεται να είναι ο Στράτος Γιδόπουλος από την απώλεια του στόχου της ανόδου, αλλά και από την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Γ' Εθνική και γι' αυτό το λόγο σκέφτεται να αποχωρήσει από την κυανόλευκη ομάδα.

Το ερώτημα όμως είναι με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό, καθώς ο ίδιος δηλώνει ότι έχει δαπανήσει πολλά χρήματα αυτά τα τρία χρόνια για τις υποχρεώσεις της ομάδας, τρέχουσες και παλιές, και θέλει να πουλήσει τις μετοχές του ζητώντας ένα αντίτιμο που να τον αποζημιώνει ως ένα βαθμό για τα ποσά που έχει καταβάλει.

Με δεδομένο ότι είναι δύσκολο να βρεθεί αυτήν την εποχή άνθρωπος που να θέλει να αγοράσει τις μετοχές της Νίκης Βόλου, ο ίδιος είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το ποσοστό του σε κάποιον ο οποίος θα μπορέσει να το διαχειριστεί και με την προϋπόθεση ότι η Νίκη θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Αυτό όμως έρχεται σε αντίθεση με την άποψη των οργανωμένων του Blue Club "Π. Ντοκούζης" όπως και μεγάλης μερίδας φιλάθλων, που θέλουν ο επόμενος που θα αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ, οι μετοχές να του ανήκουν ιδιοκτησιακά και όχι να τις έχει με παραχώρηση, γιατί κάτι τέτοιο θεωρούν ότι κρύβει σκοπιμότητες.

Στο μεταξύ, αύριο Τρίτη έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος μετά των εορτών του Πάσχα και όλοι περιμένουν να δουν ποια στάση θα κρατήσουν οι ποδοσφαιριστές μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και τις εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον της ομάδας.

11 σχόλια:

  1. Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ..ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ(ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ)..ΣΤΡΑΤΟ ΜΗΝ ΦΑΣ..ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟ.. ΑΝΤΙΟ...ΟΥΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ..ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Κ ΜΕΧΡΙ Κ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ..ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ..ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. diladi ti fevgo alla meno na sas kratiso sti g ekei pou theli to sineteraki mou.re min ksana patisis sti nea ionia oute se foto den theloume na ksanadoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giati leei na mini sti g kai den leei na paei sti B giati arage theli na mini ekei mipos leo egw ekei ton simferi na exei tin omada auton kai ton ''sinetero tou'' giati an anevi katigoria tha exoume perisotero kosmo apo omades tis A kai omades pou vgenoun stin europi akoma kai tha ginoun rezili gia akoma mia fora.kai ama pesoume sti D mpori na vrethi kapoios na pari tin NIKH kai na anevasi ekei pou den theloun kai na xalasoun ta sxesia tous.re ante gamisou kai fige apo edw i poulas i omada pefti sti D kai na min thes emeis tha tin riksoume gia na apalagoume apo sena kai ta upolipa lamogia pou oikonomate apo tis omades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στρατο φιλικα στο λεω σε πηραμε χαμπαρι θα ηταν το καλυτερο που εχεις να κανεις να παραδωσεις τις μετοχες δωρεαν εσυ και ο καιμακαμης γιατι ο κοσμος της ΝΙΚΗΣ κουβαλα μεγαλη τρελα για την ομαδα που δεν σταματα ουτε σε μπραβους ουτε στο μαγαζι σου στην Γλυφαδα ουτε στο εξοχικο του Πετρου σε κοντινη παραλια (πηλιο)η υπομονη εξαντληθηκε Στράτο δεν παει αλλο τερμα ωσς εδω...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΝΤΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΙΤΣΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΓΡΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας παρακαλω αγριεψτε.Δεν ειρωνευομαι.Μας εχουν δεσμευμενους.Και σε ζωο να βαλεις χειροπεδες θα λυσσαξει.Και προσοχη τσιρακια καντε στη ακρη γιατι δε σας βλεπω καλα.τσο+λο που λενε και οι πιτσιρικαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΛΙΟ ΓΕΡΟ ΠΑΡΕ Κ ΤΟ ΣΙΝΕΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΕ ΠΙΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ,,ΣΕ ΑΦΙΣΑΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΙΘΙΑΖΗΣ Κ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΣΕ Κ ΔΙΛΟΝΗΣ ΑΦΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ?ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΙΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΑΛΙΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΝ ΜΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ Κ ΑΠΟ ΤΙΝ ΑΛΛΗ ΠΕΖΑΤΕ ΜΑΖΙ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΑΚΙ ΣΤΟ ΛΟΘΤΡΑΚΙ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ?ΑΚΟΜΑ ΔΝ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΣ ΟΙ ΝΙΚΙΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ> Κ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ !!ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΤΙΝ ΕΚΑΝΕΣ ΓΕΡΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΙΣΕΣ ΣΤΙΝ Γ' ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ Ι ΜΙΠΟΣ ΔΝ ΙΤΑΝ ΑΦΤΗΝ Ι ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΟΛΟΓΕΡΕ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ ΔΝ ΣΕ ΘΕΛΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩ Κ ΑΜΑ ΔΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Κ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΝςΣΤΟΥΣ ΣΤΙΝ ΑΘΗΝΑ !!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΤΡΕΧΗΣ ΓΕΡΟ Κ ΕΣΥ Κ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εκανες τι εκανες θες και λεφτα?? οι μετοχες θα παραδωθουν στον ερασιτεχνη η ομαδα απο του χρονου θα ειναι λαικης βασης.. τελος τα λαμογια απ τη νικη.. η ομαδα θα παρει τον δρομο που της αξιζει κι οχι με τα λαμογια της αθηνας.. αντε στο καλο και μη ξαναπατησεις στη νεα ιωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σανό τέλος, να το φας με τα φιλαράκια σου (Μπέο - Καϊμακάμη κλπ Χρόνηδες κλπ). Για φέτος αποφασίσαμε να μην αφήσουμε την ομάδα να παίξει στην κατηγορία αν δεν ξεκουμπιστείς. Κάθε Κυριακή θα διακόπτουμε το ματς ειρηνικά, μέχρι να πέσει κατηγορία η ομάδα για να πληρώσεις και να την κάνεις για αλλού. Στράτο το ξέρανε στην Ν.Ιωνία ότι ερχόσουνα για τα ψιλαδακια των εισητηρίων και εφευγες πρώτος από καφενεία και τσιπουράδικα για να μην πληρώσεις, όμως ΤΕΛΟΣ, δεν σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ διότι η προσφορά σου ήταν από μηδαμινή μέχρι αρνητική... και στα τσακίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ???????
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ-ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΑΝ ΜΑΣΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αρχη να γινει απ' το επομενο ματς στην κλουβα.
    ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ στις πορτες για να μην μπει ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΥΤΕ 10 ευρω ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή