Σελίδες

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Δυσάρεστα γεγονότα και ατυχίες

Πολύ άσχημη ήταν η χθεσινή μέρα για τη Νίκη Βόλου στην οποία έγιναν πολλά και δυσάρεστα γεγονότα.
Η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, αφού ο μεγαλομέτοχος της Νίκης, Στράτος Γιδόπουλος, είχε τροχαίο ατύχημα στην Αθήνα, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί ο ίδιος και έτσι δεν μπόρεσε να μεταβεί στον Τύρναβο για να παρακολουθήσει τον αγώνα.
Τον αγώνα δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν και αρκετοί οπαδοί της Νίκης που προσπάθησαν να μεταβούν μεμονωμένα στον Τύρναβο με διάφορα μέσα, αλλά κάτι τέτοιο τους απαγορεύτηκε από την Αστυνομία.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η βολιώτικη ομάδα πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε με 1-0, αποτέλεσμα που ουσιαστικά την βγάζει εκτός στόχου.
Οι παρενέργειες της ήττας αυτής ήταν η διαμαρτυρία αρκετών φιλάθλων με αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές, που τους περίμεναν να επιστρέψουν από τον Τύρναβο στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Οι φίλαθλοι αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες της ομάδας και πήρανε το αθλητικό υλικό από τις μπαγκαζιέρες του λεωφορείου ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Πολύ δυσάρεστα αυτά τα γεγονότα που συνέβησαν χθες στη Νίκη Βόλου και πλέον μένει να δούμε πως θα εξομαλυνθεί η κατάσταση τα επόμενα 24ωρα προκειμένου να ολοκληρωθεί αγωνιστικά η χρονιά.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΣΩΤΡΙΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ?
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΣΟ-ΟΣΟ!
    (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΙΚΙΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΧΟΝΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΘΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΗ ΤΟΝ ΚΑΙΜΑΚΑΜΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙς ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕς ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή