Σελίδες

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Έναρξη σεζόν με τον Πανελευσινιακό για το Κύπελλο Ελλάδας

Το κύπελλο της Νίκης (φώτο onsports.gr)
Βραβεύσεις στο ημίχρονο για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης και τον Κώστα Κυλεριώτη

Τον Πανελευσινιακό υποδέχεται στις 5 το απόγευμα η Νίκη Βόλου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Το γεγονός ότι ο αντίπαλος προέρχεται από μεγαλύτερη κατηγορία δεν φοβίζει καθόλου τους κυανόλευκους, αντίθετα θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και γιατί όχι, να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος η πρόκριση θα κριθεί στην παράταση.

Βραβεύσεις στο ημίχρονο
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί η απονομή του επίσημου τροπαίου της ΕΟΚ για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, όπως και τα μετάλλια στους καλαθοσφαιριστές της Νίκης Βόλου. Επίσης, θα τιμηθεί και ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής της Νίκης Βόλου ο Κώστας Κυλεριώτης, ένας αθλητής που έγραψε τη δική του ιστορία στα παρκέ και πρόσφερε πολλά στο βολιώτικο μπάσκετ.

Προβλέπεται κοσμοσυρροή
Το γεγονός ότι πρόκειται για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για τη Νίκη Βόλου και ότι αντιμετωπίζει μια δυνατή ομάδα της Α2, δίνει μεγάλο κίνητρο στους φιλάθλους να δώσουν βροντερό "παρών" και να μετατρέψουν το κλειστό σε "καυτή" έδρα. Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 5 ευρώ, ενώ οι κάρτες διαρκείας των 50 ευρώ ισχύουν και για τους αγώνες του Κυπέλλου. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου θα λειτουργήσει εκδοτήριο από τις 4 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου