Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Συναντήσεις της ΠΑΕ με την Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον Βουλευτή κ. Π. Μαρκάκη

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στο πλαίσιο των επαφών της με τους φορείς της πόλης μας, είχε συναντήσεις με την Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Ροδούλα Ζήση και τον Βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Παύλο Μαρκάκη.

Με την Αντιπρόεδρο της Βουλής η διοίκηση της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ είχε μία γόνιμη συζήτηση για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την ΠΑΕ. Στην Αντιπρόεδρο της Βουλής από την διοίκηση της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, αναλύθηκε η νέα φιλοσοφία που διέπει την νέα αναγεννητική προσπάθειά της, που στηρίζεται στις αρχές του ήθους, της αξιοπρέπειας, του υγιούς επαγγελματικού ποδοσφαίρου χωρίς βία στα γήπεδα, της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.

Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ τόνισε στην Αντιπρόεδρο της Βουλής ότι προσπάθειά της θα είναι να δημιουργηθεί ένα διαφορετικό κλίμα στην πόλη στον χώρο του αθλητισμού και του εθελοντισμού.

Η κ. Ροδούλα Ζήση συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και τόνισε ότι στο πνεύμα αυτό θα την βρουν συμπαραστάτη, διότι οι αξίες αυτές είναι και δικές της.

Άλλωστε όπως είπε, ήταν και θα είναι κοντά στον σύλλογο και ότι της ζητηθεί θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ συναντήθηκε και με τον Βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Παύλο Μαρκάκη στο γραφείο του. Ο κ. Μαρκάκης άκουσε τις απόψεις των διοικούντων της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και συμφώνησε  μαζί τους. Έδωσε την διαβεβαίωση ότι θα είναι κοντά στην ομάδα και θα βοηθήσει προς κάθε κατεύθυνση ώστε να πραγματωθούν οι αξίες και οι στόχοι της.

Την επόμενη εβδομάδα η ΠΑΕ θα συναντηθεί με τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστα Καρτάλη, τον Βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην Υπουργό κ. Θανάση Νάκο και τον Βουλευτή του ΚΚΕ κ. Απόστολο Νάνο.

Στις συναντήσεις που έγιναν, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Δ Ιωαννίδης, ο Γενικός Αρχηγός κ. Ν. Αθηναίος, ο επί των Οικονομικών κ. Π. Κωνσταντίννου και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Γ. Καρεκλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου