Σελίδες

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Μια νέα αρχή της Νίκης Βόλου με ενθουσιασμό (video)

Είναι «η ώρα της Νίκης», έγραφε το μεγάλο πανό στο ξενοδοχείο Volos Palace, επίσημος χορηγός της ομάδας του Βόλου και όλοι στην κατάμεστη από φιλάθλους αίθουσα έδειχναν ότι η Νίκη αλλάζει και ήρθε η ώρα να διεκδικήσει όλα αυτά που της ανήκουν. Με την παρουσίαση του νέου προπονητή της κ. Αλέξη Αλεξίου, η Νίκη έκανε μια νέα αρχή και όλοι ευελπιστούν ότι θα είναι μια εποικοδομητική χρονιά. Άλλωστε και ο προπονητής κ. Αλεξίου τόνισε ότι η Νίκη είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί.

Ο νέος τεχνικός των «κυανόλευκων» μπήκε στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα συνοδευόμενος από τον Γιώργο Δαλούκα, ο οποίος είναι γενικός διευθυντής στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Και οι δύο γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς, οι οποίοι μετά το τέλος της παρουσίασης άναψαν καπνογόνα έξω από το ξενοδοχείο, και κατόπιν έκανε πορεία στο κέντρο της πόλης διατρανώνοντας την πίστη για την ομάδα τους.



Αλεξίου: Δεν ζητάω πίστωση χρόνου
«Έχω έρθει εδώ πραγματικά για τον κόσμο της Νίκης. Στις 29 Αυγούστου συναντήθηκε με τον Γιώργο Δαλούκα και μετά από ένα τηλεφώνημα πέντε λεπτών που είχα με τον Γιώργο Βαλαχή συμφωνήσαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα από την αρχή. Δέκα μέρες έχω να κοιμηθώ και να στήσουμε την ομάδα. Φυσικά και σε αυτό το κομμάτι ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Γιώργο Δαλούκα, που κάνει μεγάλη προσπάθεια. Έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες σε αυτή την ομάδα.

Η Νίκη δεν είναι για την Γ’ Εθνική. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και από σήμερα μπορεί να είναι γιορτή, αλλά από αύριο πρέπει να ξεκινήσει σκληρή δουλειά για να βγάλουμε την ομάδα από την αφάνεια. Η διοίκηση ότι έχω ζητήσει μου το έχει δώσει. Δεν θέλω να ζητήσω ούτε πίστωση χρόνου, ούτε θα σας πω κάντε υπομονή. Όποιος είναι στη Νίκη Βόλου πρέπει να αντέχει τον πρωταθλητισμό και πρέπει όλοι να ακολουθήσουν την δική μου προσπάθεια. Θα δώσω και την ψυχή μου και ο κόσμος να είναι ήσυχος.

Μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές θα ενσωματωθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Είμαστε υποχρεωμένοι μέχρι και την τελευταία ημέρα να κυνηγήσουμε ότι καλό υπάρχει. Θέλω να υπάρχουν από δύο ποδοσφαιριστές στην κάθε θέση. Αυτή την στιγμή ψάχνουμε για όλες τις θέσεις. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να μην λέμε μεγάλα λόγια και να δουλεύουμε. Ο πρωταθλητισμός είναι το αυτονόητο για τη Νίκη Βόλου. Συνεργάτες μου θα είναι ο Κώστας Γρηγοριάδης τον οποίο γνωρίζω προσωπικά, ενώ έφερα μαζί μου και ένα παιδί από την Κόρινθο, τον Χρήστο Παπαϊωάννου, ως γυμναστή».

Δημήτρης Ιωαννίδης: Κάνουμε τιτάνιο αγώνα «Για αυτόν τον υπέροχο κόσμο είμαι ακόμα εδώ. Στις λίγες μέρες που συστρατευτήκαμε κάναμε τιτάνιο αγώνα. Ως διοίκηση στηρίζουμε και είμαστε κοντά στον Αλέξη Αλεξίου. Η διοίκηση και όλοι μαζί σαν μια γροθιά πρέπει να πάμε μπροστά αυτή την ομάδα. Εμείς όλοι πρέπει να προστατεύσουμε το γήπεδο μας και το σπίτι μας. Οι τιμωρίες και οι ποινές είναι βαριές. Πρέπει να προσέξουμε. Εμείς σας θέλουμε όλους κοντά μας. Να σας γνωστοποιήσουμε επίσης ότι υπέγραψε και ο Γιώργος Πουλάκος».

Πηγή: www.magnesianews.gr

1 σχόλιο:

  1. ρε παληκαρια τη λεει αυτος...μιλαει για ηθος....αξιοπρεπεια και εχει γενικο διυθυντη τον διαπλεκομενο...τα ξεχασατε κιολας...ο αλεξιου τι λεει πρωταθλητισμο?καλα και ξερει λεει απο ποδοσφαιρο και κοροιδευει απο τωρα...καταλαβα...βραδυ θα φυγει....αντε να δουμε ρε νικιωτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή