Σελίδες

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η Νίκη Βόλου στο 10ο Επιχειρηματικό Πανόραμα

Από τις διοικήσεις της Ερασιτεχνικής και της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνεται ότι ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» συμμετέχει από κοινού έχοντας δικό του περίπτερο, στην Γενική Έκθεση ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2011 – 10ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ.

Η Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ διοργανώνεται για 10η συνεχή χρονιά από το Επιμελητήριο Μαγνησίας, με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου στον Επιβατικό Σταθμό Ο.Λ.Β. στο Λιμάνι του Βόλου.

Ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» συμμετέχει στην Έκθεση που αποτελεί Θεσμό για τον επιχειρηματικό κόσμο του Βόλου και στηρίζει την τοπική αγορά και τις επιχειρήσεις σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Παράλληλα, ο Σύλλογος προβάλει το δικό του αθλητικό-κοινωνικό έργο και καλεί τους φίλους της Νίκης να επισκεφθούν την Έκθεση και το περίπτερο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Το ωράριο της Έκθεσης είναι 10:00π.μ. έως 9:30μ.μ. καθημερινά μέχρι την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Στο περίπτερο “Β14” του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» που βρίσκεται στον 1ο όροφο της Έκθεσης, οι φίλοι της Νίκης μπορούν να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες των τμημάτων του συλλόγου, να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, να κάνουν προεγγραφή για τις κάρτες διαρκείας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και να προμηθεύονται το βιβλίο της ιστορίας της Νίκης Βόλου από τις εκδόσεις «ΙΩΝΕΣ».

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, η τιμή των καρτών διαρκείας της Ερασιτεχνικής Νίκης θα είναι μειωμένη στα 40 ευρώ, όπως επίσης υπάρχει και προσφορά για τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας.

Τέλος, το περίπτερο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» θα επισκέπτονται τα μέλη της διοίκησης της Ερασιτεχνικής και της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, προπονητές και αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων της Νίκης, όπως και οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της Π.Α.Ε. Νίκης Βόλου.

1 σχόλιο:

  1. Τα συγχαρητηρια μου σε ολους .Κατι πολυ καλο συμβαινει φετος στη νι
    κη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή