Σελίδες

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Π.Ο. Ελασσόνας - Νίκη Βόλου 2-2

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Π.Ο. Ελασσόνας με τη Νίκη Βόλου που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας. Τα γκολ για τη Νίκη πέτυχαν οι Πουλάκος και Μπουσινάκης. Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του έμεινε ο Αλέξης Αλεξίου.

Οι σημαντικότερες φάσεις του αγώνα:

Α' Ημίχρονο
3': Ο Ριζογιάννης από δεξιά πραγματοποίησε σέντρα-σουτ που έδιωξε ο Μπαιμάκης με υπερένταση.
20': Γκολ 0-1 για τη Νίκη Βόλου, ο Στεργίδης έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και ο Πουλάκος από κοντά άνοιξε το σκορ.
22': O Σκλάβος με συρτό αριστερό σουτ δεν θα καταφέρει να ισοφαρίσει για την Ελασσόνα.
39': Ο Παγκαρλιώτας από τα αριστερά θα σεντράρει αλλά ο Χάμος θα στείλει την μπάλα με κεφαλιά ψηλά άουτ.
45': Γκολ 1-1 ισοφάριση για την Ελασσόνα με τον Ρέντσα μέσα από την μικρή περιοχή, με εξουδετερωμένο τον Βούρα.
47': Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Φλίγκος θα βγει μόνος του απέναντι στον Βούρα αλλά θα σουτάρει άτσαλα άουτ.

Β' Ημίχρονο
63΄: Γκολ το 2-1 με τον Καραίσκο όταν ο παίκτης της Ελασσόνας με αριστερό συρτό σουτ μέσα από την περιοχή θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.
85': Γκολ 2-2 η ισοφάριση για την Νίκη, με τον Μπουσινάκη σε κενή εστία να σκοράρει εκμεταλλευόμενος λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων.
86': Ο Αλεξανδρής μέσα από την μικρή περιοχή θα σουτάρει, ο Ψωμιάδης θα αποκρούσει προσωρινά, ο Καραγκούνης θα επιχειρήσει να σκοράρει αλλά το άτσαλο σουτ του θα μπλοκάρει με δυσκολία ο τερματοφύλακας της βολιώτικης ομάδας.


Διαιτητές: Αγγελούλης-Σάρρος-Σουλιώτης

Π.Ο. Ελασσόνας (Αλέκος Αλεξανδρής): Μπαιμάκης, Αποστολόπουλος, Μακρής, Χάμος, Ρέτσας, Φλίγκος, Χατζηβαλσάμης, Παγκαρλιώτας, Τερλελής, Σκλάβος, Αριανούτσος.
Αγωνίστηκαν και οι: Πουλάκης, Θωμάς, Καραγκούνης, Καραίσκος, Αποστόλου, Μουρατίδης, Αλεξανδρής, Τέγος, Παπαποστόλου, Αλεξούλης, Παληγιάννης.

Νίκη Βόλου (Αλέξης Αλεξίου): Βούρας, Στουρνάρας, Κοντοχρήστος, Μκρτσιάν, Παπατζίκος, Ριζογιάννης, Λαμπρόπουλος, Στεργίδης, Πουλάκος, Κυπτίου, Λουκίνας.
Αγωνίστηκαν και οι: Ψωμιάδης, Παραλίκης, Πετράς, Βλάχος, Μουδούρογλου, Πεχλιβανόπουλος, Γκότοβος, Αμπτουραχμάνι, Μπουσινάκης, Ζαρίφης, Αλντί

2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ 3 ΑΛΛΕΓΕΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΛΗΚΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6 allages ekane filaraki sto mats i niki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή