Σελίδες

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας 2011-2012

Από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνεται ότι άρχισαν οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας εν όψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012. Έτσι, τα εισιτήρια διαρκείας στη σκεπαστή κερκίδα κοστίζουν 200 ευρώ (χρυσή κάρτα), ενώ αυτά για τις κερκίδες της Θύρας 3 και της οδού Μαιάνδρου κοστίζουν 100 ευρώ (μπλε-ασημένια κάρτα). Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν τα "Gold" διαρκείας, τότε θα διατεθούν μπλε-ασημένιες κάρτες και για τις δύο άκρες της σκεπαστής κερκίδας.

Οι κάρτες είναι ονομαστικές, με δικλείδες ασφαλείας για τους κατόχους τους, οι οποίοι θα έχουν κι άλλα προνόμια. Όπως, έκπτωση στις επιχειρήσεις οι οποίες αναγράφονται στο πίσω μέρος των καρτών, στην μπουτίκ της ομάδας και αρκετά ακόμα προνόμια. Οι προεγγραφές συνεχίζονται καθημερινά στα γραφεία της εταιρείας "Grapheteria", που βρίσκονται στη διεύθυνση Μητροπολίτου Γρηγορίου 87 στα Παλιά Βόλου. Εκεί θα καταγράφονται τα ονόματα των ενδιαφερομένων, οι οποίοι εντός λίγων ημερών μετά την εγγραφή τους θα ειδοποιούνται για να παραλάβουν τα διαρκείας τους.

4 σχόλια:

  1. Εγώ πήρα 2 κάρτες χρυσές. Δεν είχα λεφτά αλλά στριμώχτηκα για το καλό της Νίκης Βόλου. Όλοι να πάρουμε διαρκείας παιδιά. Όλοι κοντά στην ομάδα μας. Στην πόλη τώρα μόνο εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eγώ πάω τώρα να κάνω την προεγγραφή στην Grapheteria!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ante re tzampatzides....oxi mono kritiki...parte kai kanena diarkeias...den 8a pa8ete tipota!!!
    OLOI DIARKEIAS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή