Σελίδες

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Με οδηγό τον Παπούλια...

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το νέο πρωτάθλημα ξεκίνησαν τυπικά την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Για τη Νίκη Βόλου, όμως, το πραγματικό πρωτάθλημα ξεκίνησε προχθές καθώς το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Ηρακλή ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Οι "κυανόλευκοι" υποδέχθηκαν τον Αίαντα Ευόσμου και παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που ταλανίζουν την ομάδα και που είχαν ως αποτέλεσμα να τεθεί εκτός μάχης ο Χρήστος Ζαρογιάννης κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και να διατηρηθούν στην κορυφή.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαφειρούδη διαθέτει πληθώρα ποιοτικών γκαρντ, αλλά παρατηρείται λειψανδρία στη γραμμή των ψηλών που γίνεται ακόμα πιο αισθητή όταν λείπουν παίκτες με την ποιότητα του Ζαρογιάννη. Παρόλ' αυτά η Νίκη Βόλου κατάφερε να εκμεταλλευθεί τα πλεονεκτήματά της και με τον Παναγιώτη Παπούλια να πραγματοποιεί μία μεστή εμφάνιση διπλασίασε τα ροζ φύλλα αγώνα και πλέον προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Διαγόρα στη Ρόδο.

Οι "κυανέρυθροι" διαθέτουν πολύ μικρό ρόστερ και θα προσπαθήσουν, όπως έπραξαν και στην πρεμιέρα κόντρα στην Αναγέννηση Φλόγας, να εκμεταλλευθούν στο έπακρο τον παράγοντα της έδρας ώστε να θέσουν τις βάσεις για την παραμονή στην κατηγορία.

Του Αλέξανδρου Τρίγκα 

Πηγή: www.basketblog.gr

3 σχόλια:

  1. Τα σχόλια διαγράφηκαν γιατί ξεκίνησαν πολύ λάθος. Ζητάμε συγνώμη από τους περισσότερους φίλους που είχαν τεκμηριωμένες απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτη την κινηση προστατευεις μια ομαδα-υποδειγμα ομοιογενειας και ταλεντου με εναν προπονητη που μας ανεβασε κατηγορια μετα απο 15 χρονια περιπου και που αν δεν λεγομασταν Νικη Βολου δε θα χαραμιζε να κατεβει απο την α2 που προπονουσε συνηθως για να μπλεξει με τη γ'εθνικη.Αυτη την αυταποδεικτα επιτυχημενη ομαδα ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ουτε συνολικα ουτε κατα ατομο.Τετοια κειμενα υπο νορμαλ συνθηκες εχουν απο κατω λιγα (γιατι το μπασκετ δεν ειναι τοσο δημοφιλες) και συνηθως πανηγυρικα και ευχαριστηρια μηνυματα.Οτιδηποτε αλλο ειναι ειτε εκ του πονηρου ειτε λογω της βλακεισς καποιων.Γι αυτο καλως εκανες την παρεμβαση αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή