Σελίδες

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

«Λευκή» ισοπαλία στο «Παντελής Μαγουλάς»

Σε ένα ματς χωρίς πολλές... συγκινήσεις, Νίκη και Τύρναβος έμειναν στο ισόπαλο 0-0 σε φιλικό που έγινε το Σάββατο στον Βόλο. "Θέλουμε δουλειά επιθετικά", σημείωσε ο Αλέξης Αλεξίου (φώτο), ανήσυχος για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο δήλωσε ο Μιχάλης Ζιώγας.

Παρουσία περίπου 800 οπαδών που βρέθηκαν στο "Παντελής Μαγουλάς", Νίκη Βόλου και Τύρναβος έμειναν στο "στείρο" 0-0, μη προσφέροντας ιδιαίτερες... συγκινήσεις με την απόδοσή τους. Ανώτεροι στο α' οι Βολιώτες, διάστημα στο οποίο έχασαν και τις πιο σημαντικές ευκαιρίες τους, ισορρόπησε στην επανάληψη ο Τύρναβος, χωρίς επίσης να... εντυπωσιάζει ακριβώς με την απόδοσή του.

"Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, όμως χρειαζόμαστε σίγουρα δουλειά ακόμη στον επιθετικό τομέα", ήταν το σχόλιο του προπονητή της Νίκης Αλέξη Αλεξίου για το παιχνίδι, με τον κόουτς των φιλοξενούμενων Μιχάλη Ζιώγα να επισημαίνει: "Ήταν ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι. Αυτό που με ανησυχεί και με προβληματίζει είναι η αβεβαιότητα που κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Νίκη Βόλου (Αλέξης Αλεξίου): Ψωμιάδης (46’ Βούρας), Στουρνάρας, Παπατζίκος, Μκριτσιάν, Κοντοχρήστος (46’ Πετράς), Μπουσινάκης (72’ Παραλίκης), Ριζογιάννης, Λαμπρόπουλος, Στεργίδης (46’ Κυπτίου), Πουλάκος, Λουκίνας (68’ Μουδούρογλου).

Τύρναβος (Μιχάλης Ζιώγας): Γούπος, Κ. Σκούπρας, Νόνης, Σιάτρας, Τσορμπατζίδης, Μάγγος, Αντωνόπουλος (46’ Διαμαντίδης), Σουλίδης (70’ Β. Σκούπρας), Ιακωβάκης, Λάππας (46’ Κράββαρης), Αλεξίου (50’ Τσούκαλος, 88’ Διβανές).

Πηγή: www.mikriliga.com

3 σχόλια:

  1. Οι παικτες νομιζω βαρεθηκαν τα φιλικα.Αν αρχισουν οι επισημοι αγωνες θα σκοραρουν κατα ριπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω με τον απο πανω συν οτι λειπει ο αναστασιου.ανασταλτικα ειμαστε σχεδον αψογοι και τα διωξιματα ψυχραιμα χωρις να πηγαινει η μπαλα σε επικινδινη θεση.η διαφορα σημερα ηταν οτι ο τυρναβος επαιξε το ματς σε πραγματικες συνθηκες αγωνα σαν να ηταν πρωταθλημα και ενδιαφεροταν για το Χ ενω εμεις παιζαμε στρωτα δοκιμαζοντας την επιθετικη λειτουργια της ομαδας.αν ηταν επισημο και μπλοκαραμε επιθετικα θα ειχαμε πρωτοβουλιες,ατομικες ενεργεις η γιομες για τον πουλακο και ευκολα δυσκολα θα κερδιζαμε.ηταν μουντο το ματς και αν ο αντιπαλος δεν ηταν η ομαδα που θα σε εφτιαχνε να παιξεις.δικαιολογημενες και δεκτες οι διαφωνιες αλλα οχι αλλα φιλικα ρε παιδι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ. Η ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ, ΕΣΤΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΙΚΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΕΤΟΣ. ΑΠ ΟΤΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ Η ΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή