Σελίδες

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Καλογιάννης: «Ξεκινάμε και βλέπουμε...»

Στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Football League (ναι, έχουμε κι απ' αυτό) ο πρόεδρος της Ένωσης, Σπύρος Καλογιάννης μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η λίγκα και τις δυσκολίες που θα συναντήσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Άφησε μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο μιλώντας στον «Sentra 103,3» να... στραβώσει κάτι στην πορεία και να τιναχτεί το πρωτάθλημα στον αέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καλογιάννης...

«Το θέμα είναι ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη όχι μόνο οικονομικά, αλλά και σε όλους τους τομείς. Υπάρχουν και πολλά θέματα για να λυθούν. Έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα με ομάδες με πλαστές ενημερότητες, με άλλες που δεν έχουν άδεια, ενώ περιμένουμε και τις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων. Θα είναι ένα πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει και θα προσπαθήσουμε να ξαναβρεί την αίγλη του παρελθόντος.

Άλλες χρονιές ξεκινάει Σεπτέμβρη. Το μεταφέραμε για να διευθετηθούν θέματα που αφορούν στην λειτουργία του. Πρέπει ας πούμε να μετατραπούν κάποια σωματεία από ΤΑΠ σε ΠΑΕ. Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα και δεν μας βολεύουν οι ημερομηνίες. Όπως το έχουμε ορίσει με 4 εμβόλιμες αγωνιστικές τελειώνει 12/6 και μπορεί να φτάσουμε και στις 20 του μήνα.

Σήμερα που μιλάμε στις 16 του μήνα ξεκινάμε και τελειώνουμε 12/6. Αλλιώς πότε θα ξεκουραστούν αυτοί οι ποδοσφαιριστές; Οικονομικά θα είναι πολύ δύσκολα. Ο μεγάλος μας χορηγός ο ΟΠΑΠ δεν έχει κάνει καμιά συμφωνία, καμιά σύμβαση.

Η Superleague ξεκίνησε γιατί είχε σύμβαση με τη NOVA κι έπρεπε να ξεκινήσει. Εμείς δεν έχουμε με κανέναν, αλλά δεν έχουμε και λεφτά. Ακόμα και οι υπάλληλοι της διοργανώτριας δεν ξέρουμε τι θα γίνουν».

Όσον αφορά στην εμπλοκή του ονόματός του στα στημένα είπε: «Δυο άνθρωποι μιλάνε για μένα, τη στιγμή που έχω φύγει εγώ από την Κέρκυρα. Δεν έχω καμιά σχέση με αυτά τα πράγματα. Τι μπορώ να κάνω που δεν με φωνάζουν; Θέλω κι εγώ να τελειώνω μ' αυτό το θέμα και να παραμείνει λευκό το ποινικό μου μητρώο».

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Στην κληρωτίδα λοιπόν μπήκαν 16 ομάδες και δυο άγνωστες οι Α,Β. Στις 20 Μαΐου τελειώνει η κανονική διάρκεια και θα γίνουν αγώνες play off και play out.

Παναχαϊκή-Πλατανιάς
Βέροια-Βύζας Μεγάρων
Πανθρακικός-Καλλονή
Πιερικός-Ομάδα Β
Καλλιθέα-Διαγόρας
Ομάδα Α-Ηρακλής Ψαχνών
Θρασύβουλος-Αναγέννηση Γιαννιτσών ή ΑΕ Ποντίων
Εθνικός Αστέρας-Φωκικός
Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Επανομής

Πηγή: www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου