Σελίδες

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση τμήματος μπάσκετ Νίκης Βόλου - κάλεσμα

«Μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου δείχνει ένα σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο για το οποίο όλοι, διοίκηση, προπονητές και αθλητές θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Άποψη όλων είναι ότι η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια της, για να εξασφαλίσει όσο πιο νωρίς γίνεται την παραμονή της στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει.
Για την προσεχή Κυριακή η Νίκη θα υποδεχθεί το Στρατώνι, ομάδα έμπειρη στην κατηγορία και ο αγώνας κάθε άλλο παρά εύκολος είναι.
Η ομάδα μας απευθύνει κάλεσμα σ’ όλους τους φιλάθλους των οποίων την συμπαράσταση έχει ανάγκη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 23/10/2011 και ώρα 5.00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας.
Όλοι μαζί οι Νικιώτες λοιπόν την Κυριακή στο κλειστό κόσμια και πολιτισμένα, γιατί πρέπει να διαφυλαχθεί η έδρα της ομάδας και να της συμπαρασταθούμε με τη φωνή μας».

1 σχόλιο:

  1. kalo einai na gemisi to klisto alla prosoxi sta ektropa apo orismenoys dioti an timorithi i Nikara tote sto epomeno pexnidi edras tha pame Thesaloniki ke ta exoda kai ton 2 omadon tha ta plirosi i Nikara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή