Σελίδες

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Φιλικό με Πυργετό

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, οι οποίοι την Κυριακή είχαν ρεπό. Μετά το ματς κόντρα στον Πιερικό η τεχνική ηγεσία άφησε ελευθέρους τους παίκτες την Κυριακή έτσι ώστε να ξεκουραστούν και να επανέλθουν πιο φρέσκοι στις προπονήσεις.
Οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν χθες στα Πηγάδια Διμηνίου, ενώ η σημερινή προπόνηση θα είναι διπλή με την πρωινή να περιλαμβάνει ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο και το απόγευμα ασκήσεις τακτικής με μπάλα.
Στα ευχάριστα της χθεσινής ημέρας συγκαταλέγεται η επιστροφή στις προπονήσεις του Περικλή Μπουσινάκη, ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον ΓΣΑ.
Ο Αλέξης Αλεξίου θα δει τους παίκτες του ξανά την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο της Κερασιάς, όπου και θα αντιμετωπίσουν τον Πυργετό Λάρισας ο οποίος αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική. Μετά το φιλικό με την ομάδα της Λάρισας που θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. ακολουθεί η αναμέτρηση απέναντι στη Βέροια το ερχόμενο Σάββατο.
Η αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Ημαθίας θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. και θα διεξαχθεί στο Παντελής Μαγουλάς. Οι ποδοσφαιριστές του Αλέξη Αλεξίου επιθυμούν την παρουσία του κόσμου της ομάδας, όπως έχει γίνει άλλωστε ως τώρα, ενώ τη στήριξη του Νικιώτικου λαού περιμένει και η διοίκηση της ομάδας έτσι ώστε να τονώσει τα ταμεία της. Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό θα είναι αυτό κόντρα στον Τύρναβο, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στο Παντελής Μαγουλάς.
 
Πηγή: www.taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου