Σελίδες

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ζαφειρούδης: «Ο κόσμος είναι η δύναμή μας»

"Είμαι ικανοποιημένος γιατί έρχονται τα αποτελέσματα αλλά και γιατί σιγά-σιγά παίζουμε καλύτερο μπάσκετ. Βέβαια χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια στη σκέψη. Θα πρέπει να αποκτήσουμε ομαδική σκέψη. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και τα πιο δύσκολα θα έρθουν στην πορεία. Θα ξεκουραστούμε για μία ημέρα και από την Τρίτη μοναδική μας σκέψη είναι ο αγώνας της επόμενης Κυριακής με τη Νήαρ Ήστ στην Καισαριανή.

Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Επειδή οι παίκτες μου δεν έχουν παραστάσεις από την κατηγορία, κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να βρισκόμαστε ψηλά και στις επόμενες αγωνιστικές.

Ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Από πέρσι που έχω έρθει στη Νίκη καμία ομάδα δεν μας έχει κερδίσει στην έδρα μας σε επίπεδο πρωταθλήματος. Εύχομαι να τους δώσουμε ακόμη περισσότερες χαρές στο μέλλον".

4 σχόλια:

  1. Και ουτε θα μας κερδίσει κανεις και φέτος....
    Εμεις θα ειμαστε πάντα δίπλα στην ΝΙΚΑΡΑ μας...
    Μπράβο κόουτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοουτς είσαι τεράστιος και μην φοβάσαι κανέναν εμείς θα προστατέψουμε και εσένα και την ομάδα μας, ξέρουμε ότι κάποιες ήττες θα έρθουν αλλά με την σοβαρή δουλειά που γίνεται η ομάδα έχει πολύ μέλλον. Μπράβο σου εμείς εδώ στη Νεα Ιωνία σε γουστάρουμε τρελά και θέλουμε να κάτσεις μια ζωή εδώ γιατί εμπιστεύεσαι νέα παιδιά και δίνεις την μάχη σαν πραγματικός στρατηγός...
    Εμείς εκεί μαζί σας παντού, γιατί τίποτα δεν είναι αδύνατον!

    Υγ: Άμεσα συμβόλαιο διαρκείας με τον τιτανοτεράστιο Ζαφειρούδη που σε κάθε ματς είναι ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό

    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΑΝΤΟΥ (μπάλα,μπασκετ,βολλευ,χαντμπολ,στίβος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα τα λεει ο 5:27,αλλα μην τους θεοποιουμε ολους κ ολα, απλως θα σου πω οταν υπεγραψε περσι το συμβολαιο ο coach. ειχε συμφωνησει να προπονει κ τις μικρες ομαδες τις νικης κ να ασχοληθει με αυτες, αλλα κατι τετοιο δεν το εκανε ποτε για τους δικους του λογους...δυστυχως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. min vgaloune ton zafeiroudi k obrantovits .. 5 paiktes piran to prwtathlima persi k ena mpravo den akoustike se autous .. k fetos tous exei sto pagko .. Gia na ton doume sta duskola ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή