Σελίδες

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Γιδόπουλος στο Onsports: «Ανέφικτη η συγχώνευση…»

Άγνοια δήλωσε στο Onsports ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου, Στράτος Γιδόπουλος, σχετικά με την «αναζωπύρωση» του σεναρίου της συγχώνευσης των δύο ομάδων της θεσσαλικής πόλης, έπειτα από την αποβολή του Ολυμπιακού από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

O έμπειρος παράγοντας επανέλαβε την εκπεφρασμένη άποψη, πως πιο εφικτή είναι η συγχώνευση της Λάτσιο με την Ρόμα, παρά του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου.

«Δεν γνωρίζω την συγκεκριμένη φημολογία. Από εσάς την ακούω. Ωστόσο όπως έχω δηλώσει πολλές φορές, πιο εφικτή είναι η συγχώνευση της Λάτσιο με την Ρόμα, παρά των δύο ομάδων του Βόλου. Υπάρχει φοβερή αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, που δεν θα έπρεπε να είναι τόσο ισχυρή και «φούντωσε» με την προκλητικότητα του Αχιλλέα Μπέου…» τόνισε ο κ.Γιδόπουλος και πρόσθεσε:

«Πώς να δεχτούν οι οπαδοί της Νίκης την συγχώνευση με τον Ολυμπιακό Βόλου, όταν ο Μπέος απαντά σε ερώτηση δημοσιογράφου για την Νίκη Βόλου, ‘εγώ μόνο την Νίκη την κομμώτρια ξέρω με αυτό το όνομα΄».

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε ότι η τελευταία απόπειρα για την συγχώνευση των δύο ομάδων του Βόλου έγινε από τον Αχιλλέα Μπέο την εποχή που είχε αναλάβει τις τύχες της Νίκης. Οι παράγοντες της Νίκης αντέδρασαν τότε έντονα και το σχέδιο της συγχώνευσης πνίγηκε στα νερά του Παγασητικού!

Πηγή: www.onsports.gr

8 σχόλια:

  1. Εγω ΔΕΝ ξερω κανεναν Ολ.Βολου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o axilleas to eixe pei kai to ekane....mia mono omada tou nomou se epaggelmatiki katigoria...
    afti einai i NIKARA mas!!!den iparxei kanenas logos sigxonefsis...etsi kai allios mono i Nikara mas iparxei...!!!xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tώρα που όλα
    Είναι ωραία
    Λευτεριά, λευτερία στον Αχιλλέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. aytes oi hrwikes dhlwseis einai proaggelos epistrofhs???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den periseyh kaneis apo thn nikara afiste tis dilvseis kai oloi ntoy sta diarkeias kai ntoy stoys tzampatzhdes kalytera apo to spiti kai radio na akoun thn nikara para sto ghpedo kai proponhthkiki oi tzampatzhdes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παιδια εμεις λεγομαστε νικη και αυτοι βολος.οριστε εγινε η συχωνευση.μια ομαδα με το ονομα νικη βολου με εδρα το πανθεσσαλικο εκει που παιζανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν υπαρχη θεμα συνχονευσης και αυτο για τον απλουστατο λογο οτι δεν ειναι ομαδα του βολου ο ολυμπιακος το μονο που μπορη να γινη ειναι να αποροφηθουν απο εμας οποτε παρτε τα .......μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ.ΤΙ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ?ΑΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή