Σελίδες

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Το μυαλό μόνο στο Κύπελλο

Το μόνο πράγμα που σκέφτονται στη Νίκη Βόλου είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδος από την αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο την ερχόμενη Τετάρτη στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται πυρετωδώς γι αυτή την αναμέτρηση και είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο για την πρόκριση.

Σε καμία περίπτωση το όνομα του αντιπάλου δεν προκαλεί δέος ωστόσο κανείς δεν παραβλέπει πως η ομάδα από τη Φυλή Αττικής αγωνιζόταν πριν από 2 σεζόν στην Σουπερλιγκ και από τότε στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ λιγκ. Οι διοικούντες προσδοκούν και σε εισπρακτική επιτυχία από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αν και το παιχνίδι θα γίνει ημέρα Τετάρτη.

Κανονικά συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και θα συνεχιστεί μέχρι την και την επόμενη εβδομάδα ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λειτουργήσει και η μπουτίκ της ΠΑΕ σε χώρο απέναντι από το γήπεδο.

Στο πίσω μέρος του μυαλού όλων φυσικά υπάρχει και το πρώτο παιχνίδι για το πρωτάθλημα κόντρα την Τσαριτσάνη, με την προϋπόθεση να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα και να μην επαληθευτούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί αδυναμίας της Ένωσης να διεξάγει το πρωτάθλημα.

Πηγή: sportvolos.blogspot.com

1 σχόλιο: