Σελίδες

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ανοίγει η κερκίδα της Μαιάνδρου

Εργασίες αποκατάστασης των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων γίνονται στο "Παντελής Μαγουλάς", προκειμένου να εμποδίζεται η ρίψη αντικειμένων και η είσοδος φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο.

Οι συγκεκριμένες εργασίες είχαν απαιτηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και πριν από τον αγώνα της Νίκης με την Κοζάνη, ωστόσο οι άνθρωποι της Αστυνομίας βλέποντας πως δεν είχε γίνει τίποτα από αυτά, δεν έδωσαν αρχικά την συγκατάθεσή τους στο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας στην φυσική έδρα της Νίκης.

Τελικά βρέθηκε η μέση λύση στο να μείνει κλειστή η κερκίδα της οδού Μαιάνδρου, εκεί όπου υπάρχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα, για τον αγώνα αυτό και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Άλλωστε η διοίκηση του συλλόγου ούτε να το σκέφτεται δεν θέλει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης της ομάδας από το γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς", εκεί από όπου πηγάζει η μεγάλη δύναμη των κυανόλευκων.

Οι εργασίες στην κερκίδα της Μαιάνδρου έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και σε νέο έλεγχο που πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο της Αστυνομίας, έδωσε την απαιτούμενη άδεια στο να λειτουργήσει η συγκεκριμένη κερκίδα στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Εορδαϊκό.

Όμως και πάλι οι φίλαθλοι της Νίκης θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την συμπεριφορά τους και να προστατεύσουν το γήπεδο, διότι τα πράγματα έχουν γίνει πολύ αυστηρά. Να θυμίσουμε πως τη σεζόν 2004-2005 η Νίκη Βόλου έπαιξε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος Β' Εθνικής στο "Παντελής Μαγουλάς" χωρίς να υπάρχει κανένα επιπλέον μέτρο προστασίας και μάλιστα διεξήχθη ο μεγάλης σημασίας αγώνας με την ΑΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου