Σελίδες

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Νίκη Βόλου - Ζάκυνθος (τελικό)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3-1 ΖΑΚΥΝΘΟΣ
68' Ντάνιτσιτς
69' Τσερκέζος
88' Στουρνάρας
55' Μπάστας 














Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ:  Μπαϊμάκης, Ναβαρέτε
(81΄ Όλιβερ), Παπαδήμας, Μαϊστρέλλης, Στουρνάρας, Ντάνιτσις, Πετράς (67΄ Βλαχοκυριάκος), Μακράκης (53΄ Κυτίου), Νάστος, Τσερκέζος, Μπουσινάκης.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ντουγέρογλου, Γιαντσέλης, Ζαφειρόπουλος, Στεφανής
(63΄ λ.τρ. Στρατομήτρος), Σεφερίδης, Λιβέρης, Γεωργίου, Χατζηαντωνίου, Λέτρος (76΄ Κόντη), Παναγιωτίδης, Μπάστας (68΄ Χαριάτης).

Οι φάσεις του αγώνα:
Α' ημίχρονο
2΄ Η πρώτη καλή φάση για τη Νίκη. Κόρνερ ο Πετράς, ο Μακράκης πετάχτηκε ξεχασμένος από τους αμυντικούς στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.
5΄ Συμπληρώσαμε τα πρώτα πέντε λεπτά με τη Νίκη να είναι ανώτερη και να έχει μπει δυνατά για να σκοράρει.
6΄ Νέα ευκαιρία για τη Νίκη Βόλου. Ο Μπουσινάκης εκτελεί κόρνερ, ο Μακράκης και πάλι πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
6΄ Από το 6ο λεπτό και μετά η Ζάκυνθος ισορρόπησε.
7΄ Ο Ζαφειρόπουλος εκτελεί πλάγιο, ο Χατζηαντωνίου μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει με φάτσα το τέρμα, όμως οι αμυντικοί κάνουν κόντρα και απομακρύνουν τη μπάλα.
11΄ Νέα ευκαιρία για τη Ζάκυνθο. Ο Λέτρος μέσα στην περιοχή με το στήθος πασάρει στο Μπάστα, αυτός κάνει με τη μία το σουτ μέσα απ' την περιοχή και υπό καλές προϋποθέσεις, όμως η μπάλα φεύγει άουτ.
15΄ Το 0-0 παραμένει στο "Π. Μαγουλάς" με τους φιλοξενούμενους να στέκονται καλά απέναντι στους γηπεδούχους, οι οποίοι ξεκίνησαν πιο δυνατά.
16΄ Ο Ντάνιτσις ευνοείται από κόντρες και από το ημικύκλιο της περιοχής σουτάρει δυνατά στέλνοντας τη μπάλα στην αγκαλιά του Νουγέρογλου στο κέντρο της εστίας.
18΄ Ο Λιβέρης εκτελεί φάουλ για τη Ζάκυνθο, έξω από την περιοχή, ο Μπάστας μέσα από αυτή, πιάνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπαϊμάκη.
28΄ Δεν υπάρχει σκορ σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο.
30΄ Ο Πετράς εκτλεί φάουλ, ο Παπαδήμας με το κεφάλι βρίσκει τον Μαϊστρέλλη, αυτός στρώνει στο Μπουσινάκη ο οποίος από καλή θέση σουτάρει και ο Σεφερίδης κάνει προβολή και απομακρύνει τη μπάλα ευρισκόμενος στη μικρή περιοχή.
32΄ Ο Πετράς εκτελεί κόρνερ και στο δεύτερο δοκάρι για μια ακόμη φορά ( η Ζάκυνθος παρουσιάζει αδυναμία στα μαρκαρίσματα στα στημένα) ο Μακράκης πετάγεται, πιάνει την κεφαλιά που στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.
35΄ Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα μέχρι τώρα. Ο Ντάνιτσιτς βρίσκει με κεφαλιά πάσα το Μπουσινάκη, αυτός μπαίνει στην περιοχή, μόνος του από λίγο πλάγια θέση, σουτάρει δυνατά, στέλνοντας τη μπάλα όμως άουτ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία.
39΄ Κι άλλη φάση για τους γηπεδούχους. Ο Πετράς εκτελεί κόρνερ, πετάγεται ο Μαϊστρέλλης με κεφαλιά, όμως στέλνει τη μπάλα άουτ.
Β' ημίχρονο
47΄ Ευκαιρία για τη Νίκη Βόλου που ξανά ξεκίνησε δυνατά. Ο Ναβαρέτε έσπασε... το οφ σάιντ της Ζακύνθου και βγήκε τετ α τετ με το Ντουγέρογλου, ο οποίος βγήκε έγκαιρα και τον έκοψε. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε (ευτυχώς ελαφρά) ο γκολκίπερ της Ζακύνθου με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για περίπου 1 λεπτό και να ξεκινήσει και πάλι.
53΄ Αλλαγή... αντί του Μακράκη μπήκε ο Κυτίου.
55΄ ΓΚΟΛ... Ο Μπάστας σκοράρει για τη Ζάκυνθο (0-1).
56΄ Ευκαιρία για τη Νίκη. Ο Κυτίου στο ύψος της περιοχής πιάνει το γυριστό σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.
63΄ Στη θέση του Στεφανή μπήκε ο Στρατομήτρος λόγω τραυματισμού. Ο παίκτης της Ζακύνθου αποχώρησε με φορείο.65΄ Ο Παναγιωτίδης χάνει μεγάλη ευκαιρία για τη Ζάκυνθο.
68΄ ΓΚΟΛ... Ο Ντάνιτσιτς με κεφαλιά σημειώνει το 1-1 για τους γηπεδούχους.
68΄ Αλλαγή... ο Χαριάτρε τη Θέση του Μπάστα για τη Ζάκυνθο.
69΄ ΓΚΟΛ... Ο Τσερκέζος με ατομική ενέργεια και σουτ σημειώνει το 2-1 για τη Νίκη Βόλου.
75΄ Παραμένει το 2-1. Η Ζάκυνθος προσπαθεί να πιέσει. Έχει ανέβει ψηλά.
76΄ Αλλαγή... Στη θέση του Λέτρου μπήκε ο Κόντη για τη Ζάκυνθο.
81΄ Στη θέση του Ναβαρέτε για τη Νίκη μπήκε ο Όλιβερ.
85΄ Ο Γιαντσέλλης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού έπιασε τη μπάλα με το χέρι σε προσπάθεια του Ντάνιτσιτς να τον αποφύγει. Η Ζάκυνθος αγωνίστηκε στο υπόλοιπο με δέκα παίκτες.
88΄ ΓΚΟΛ... Το παιχνίδι το καθαρίζει... η Νίκη. Ο Στουρνάρας με διαγώνιο σουτ σημειώνει το 3-1.












1 σχόλιο:

  1. mprabo sas gia tin kali douleia,mprabo sas gia tin kali douleia,mprabo sas gia tin kali douleia,mprabo sas gia tin kali douleia,mprabo sas gia tin kali douleia,mprabo sas gia tin kali douleia,mprabo sas gia tin kali douleia,mprabo sas gia tin kali douleia,mprabo sas gia tin kali douleia,mprabo sas gia tin kali douleia,mprabo sas gia tin kali douleia,mprabo sas gia tin kali douleia,mprabo sas gia tin kali douleia,mprabo sas gia tin kali douleia,mprabo sas gia tin kali douleia,mprabo sas gia tin kali douleia,mprabo sas gia tin kali douleia,mprabo sas gia tin kali douleia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή