Σελίδες

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Η Νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου


Η Ελένη Θείου 6η στα 3χλμ.
Στο Μαρκόπουλο της Αττικής και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό κέντρο ιππασίας διεξήχθη την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, όλων των κατηγοριών.

Και φέτος, οι καλύτεροι Έλληνες δρομείς συμμετείχαν στη διοργάνωση που αποτελεί την κορυφαία ετήσια διασυλλογική αγωνιστική μέρα των μεγάλων αποστάσεων. Στην πίστα του Ολυμπιακού κέντρου ιππασίας έτρεξαν συνολικά περισσότεροι από 1000 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας από 130 σωματεία όλης της χώρας, σε μια καθαρά χειμωνιάτικη μέρα, με κρύο, αέρα και συννεφιασμένο ουρανό.

Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου συμμετείχε με τέσσερις αθλητές του οι οποίοι κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια και κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες από αγώνα υψηλού επιπέδου, που πραγματοποιήθηκε σε δύσκολες συνθήκες. Αναλυτικά, στην κατηγορία Κορασίδων 3χλμ. η Ελένη Θείου κατετάγη 6η (χρόνος 11.34’’), στην κατηγορία Εφήβων 6χλμ. ο Ντένις Μέτα 21ος (21.44’’), ενώ στην κατηγορία Παίδων 4χλμ. ο Κωνσταντίνος Μαυρογεώργος 44ος (14.18’’) και ο  Όλσι Κεμάλι 67ος (15.12’’).

Η παρουσία των αθλητών της Νίκης Βόλου με βάση την συγκομιδή των βαθμών κρίνεται απολύτως ικανοποιητική και την κατατάσσει στους αξιόλογους συλλόγους με μόλις ενάμιση χρόνο συμμετοχών σε αγώνες.

ΑΠΟ: ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου