Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Η ανασκόπηση της 1ης αγωνιστικής

Ως ένα από τα ανταγωνιστικότερα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων παρουσιάζεται αυτό της Β' Εθνικής και όχι άδικα, με την πρεμιέρα να επιβεβαιώνει αυτό τον τίτλο.

Πέραν του Αιόλου Τρικάλων που είναι το ξεκάθαρο φαβορί της κατηγορίας και ξεκίνησε με εύκολη νίκη επί του Κοροίβου Αμαλιάδας, τρεις ομάδες έκαναν ονειρικό ξεκίνημα που θα τους ανεβάσει το ηθικό για τη συνέχεια. Πρόκειται για το Στρατώνι, που έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη ΜΕΝΤ και τους δύο νεοφώτιστους Ηράκλειο και Φιλαθλητικό, που απέδρασαν με το "διπλό" από τον Εύοσμο και την Αγία Παρασκευή αντίστοιχα.

Από την άλλη μάλλον απογοητευτική ήταν η πρεμιέρα για την Αναγέννηση Φλόγας που έχασε στη δεύτερη παράταση από το Διαγόρα των χιλίων προβλημάτων, ενώ Δούκας και Νήαρ Ηστ επιβεβαίωσαν αμφότεροι τον τίτλο του φαβορί στις αναμετρήσεις με το Αιγάλεω και τη Χαλκηδόνα. Τέλος, μένει να δούμε και σε τι κατάσταση βρίσκεται η Νίκη Βόλου, καθώς το πρώτο ματς κόντρα στους …εφήβους του Ηρακλή, κάθε άλλο παρά κατατοπιστικό για συμπεράσματα μπορεί να είναι…

Ακόμη πιο σημαντική από την πρεμιέρα είναι η δεύτερη αγωνιστική, εκεί όπου θα μπορέσουμε να εκφράσουμε μια πιο γενικευμένη άποψη για την παρουσία κάποιων ομάδων όπως του Αιγάλεω που θα υποδεχτεί την Αγία Παρασκευή ή του Αιόλου που δοκιμάζεται στου Ζωγράφου με τον Φιλαθλητικό.

Η εκκίνηση δόθηκε και απομένουν …29 χιλιόμετρα για να δούμε ποιοι θα ξεχωρίσουν στο φετινό "μαραθώνιο" της Β' Εθνικής, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Γράφει: Νικόλας Αργυρίδης

Πηγή: www.basketnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου