Σελίδες

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Με την ψυχή στο στόμα... Ν.Α. Νίκης - Γ.Σ. Αλμυρού 3-4 (παρ.)

Θύμα έκπληξης παραλίγο να πέσει ο Γ.Σ. Αλμυρού, αφού χρειάστηκε την ημίωρη παράταση για να κάμψει την αντίσταση των Νέων Αθλητών Νίκης στο "Παντελής Μαγούλας". Τελικά η ομάδα του Βαγγέλη Σταμουλάκη νίκησε 4-3, αλλά αυτή του Θόδωρου Τσαλούχου, που βρίσκεται δύο κατηγορίες πιο χαμηλά, κέρδισε το χειροκρότημα.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

Ο Ντενίζ Φέζο πανηγυρίζει το 3-2 με τους φιλάθλους
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, αφού προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Φέζο στο 6΄και Λινάρδου στο 8΄. Όμως ο Γυμναστικός "απάντησε" μειώνοντας με τον Βούλγαρη στο 20΄ και ισοφαρίζοντας με τον Κοντοβά στο 26΄. Ωστόσο, οι Νέοι Αθλητές πήραν εκ νέου το προβάδισμα με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ του Φέζο στο 30΄ (3-2).

Ο Κοντογιάννης αποκρούει πέναλτι για τους Ν.Α. Νίκης
Στο 61΄ ο Κοντοβάς κέρδισε πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε, αλλά "νικήθηκε" από τον Κοντογιάννη, ενώ το 3-3 έγινε στο 72΄ με κεφαλιά του Βούλγαρη. Τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του Αλμυρού την έδωσε ο Κοντοβάς που στο τέταρτο λεπτό της παράτασης πλάσαρε εύστοχα και έγραψε το τελικό 3-4.

Ν.Α. ΝΙΚΗΣ: Κοντογιάννης, Διαμάντης, Αγγελής, Μαργαρίτης, Κουτρουμάνος (80΄ λ.τ. Καρακώστας), Ευθυμίου (80΄ Μπλούχος), Κεμάλι, Παπαναγιώτου, Λινάρδος (95΄ Γιαλούρης), Φέζο, Γεωργαντζής.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Γιαννόπουλος (70΄ Χασιώτης), Ι. Παναγιώτου, Πλαβός, Τσιάτσιος (65΄ Ελευθερίου), Χάνος, Τσίπι (75΄ Κρανάς), Βαγγελάκος, Κοντοβάς, Μίλτος, Βούλγαρης.

Πηγή: volosreporter.blogspot.com




2 σχόλια:

  1. Το ρεπορτάζ είναι της Θεσσαλίας. Το volosreporter απλά το αντέγραψε κατά λέξη. Κατά τα άλλα η ομάδα ήταν εντυπωσιακή. Η άνοδος είναι σίγουρη. Είναι πολύ καλύτερη και από ομάδες της Α' τοπικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτος ο φεζο ειναι πολυ καλος παικτης.απορω που δεν τον εχουν προωθησει στην πρωτη ομαδα.συμφωνω με τον φιλο οτι η ομαδα ειναι πολυ καλη εφετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή