Σελίδες

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Γιδόπουλος: «Είμαστε σε καλό δρόμο για τη Β' Εθνική»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star FM και στην εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη μίλησε σήμερα το πρωί ο κ. Στράτος Γιδόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης αναφέρθηκε στην περίπτωση ανόδου της ομάδας στη Β' Εθνική, ενώ διέψευσε την εμπλοκή του σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Με στεναχώρησαν κάποια πράγματα που τα έμαθα από υγιείς φιλάθλους του Βόλου. Πρόκειται για κάποιες φημολογίες κάποιων ανθρώπων εκεί, ότι σε ένα δημοσίευμα που εμφανίστηκε η Νίκη Βόλου να «έφαγε πόρτα» από τον αθλητικό δικαστή, ότι το έδωσα εγώ. Μέχρι εκεί φτάνει η βλακεία τους. Από τη στιγμή που εγώ έχω δηλώσει ότι τρέχω για να καταφέρω να πάει η Νίκη στη Β’ Εθνική και αν ακόμα είχαμε φάει πόρτα, από εγωισμό και μόνο δεν θα το δήλωνα εγώ. Αλλά δεν ήταν καθόλου έτσι.

Καλά θα κάνουν αυτοί που όσο καιρό εγώ είμαι στη Νίκη τρία χρόνια τώρα, κυνηγάνε εμένα και τη Νίκη διότι θέλανε συγχώνευση να κάνουνε, γιατί κάποιος τους πίεζε ότι η τύχη τους ήταν κάπου αλλού και όχι στη Νίκη Βόλου. Καλά θα κάνουν αυτή τη στιγμή να κλείσουν το στόμα τους, διότι εγώ δεν θα σας μιλήσω για λεφτά, θα σας πω για εργατοώρες.

Από τον Μάιο που τελείωσε το πρωτάθλημα και μετά σε καθημερινή βάση και αυτά που λέω ελέγχονται, μπορείτε να ρωτήσετε τους αρμοδίους. Σε καθημερινή βάση τρέχω από την ΕΠΟ στην ΕΠΑΕ. Αυτές τις πόρτες της ΕΠΟ και της ΕΠΑΕ από τις οποίες έχω περάσει 1.500 φορές τη κάθε μία, κανείς άλλος από τον Βόλο δεν την έχει περάσει έστω και μία φορά. Κανείς άλλος δεν έτρεξε έστω και μία φορά να αφιερώσει μία μέρα από τις δουλειές του, τη ζωή του να κατέβει στην ΕΠΟ ή στην ΕΠΑΕ να δει αν η Νίκη μπορεί να ανέβει στη Β’ Εθνική. Τουλάχιστον θα πρέπει να μου αναγνωριστεί και να μην με ενοχλούνε και να με αφήσουν ήσυχο στην προσπάθεια που κάνω και αφορά τη Νίκη και μόνο τη Νίκη».

Αυτή η προσπάθεια που βρίσκεται, υπάρχουν ελπίδες για Β’ Εθνική ακόμη;
«Αυτή η προσπάθεια βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Η άποψη μου είναι ότι κατά 80% η Νίκη θα είναι στη Β’ Εθνική».

Θα ξαναγίνει το παιχνίδι με τους Πόντιους Κατερίνης;
«Μπορεί και να μην ξαναγίνει. Η Νίκη είναι αυτή που εδώ και τρία χρόνια όσο είμαι εκεί αδικήθηκε κατάφορα. Η Νίκη είναι αυτή που κυνηγήθηκε και δικαιούται ορισμένα πράγματα και για αυτό το σκοπό τρέχω για να αποκαταστήσω την τάξη.

Θα έλεγα λοιπόν σε αυτούς τους εκατό που ρουφάν το αίμα της Νίκης συνεχώς και μονίμως επί χρόνια και δεν μιλάω οικονομικά. Σε αυτούς τους εκατό αν δεν τους αρέσει αυτό που κάνω, σήμερα κιόλας να με πάρουν τηλέφωνο αυτοί οι ίδιοι και να μου πούνε να σταματήσω τις ενέργειες και ότι έρχονται αυτοί για να ασχοληθούν. Με χαρά θα το δεχτώ γιατί έχω και άλλες δουλειές στη ζωή μου να κάνω και κλέβω ώρες από τη δουλειά μου για να τρέχω για τη Νίκη.

Να σταματήσουν λοιπόν αυτές οι φημολογίες γιατί εγώ δεν ενοχλώ κανέναν. Είδατε ότι από την ημέρα που ανέλαβε η προσωρινή διοίκηση δεν έχω επέμβει πουθενά, ούτε σε προπονητές, ούτε σε μεταγραφές, ούτε σε αποτελέσματα, πουθενά. Τους αφήνω να λειτουργούν μόνοι τους και να κάνουν ότι νομίζουν καλύτερο. Και δεν δέχομαι με καμία κυβέρνηση να λένε για μένα το οτιδήποτε. Διότι δεν μπορούν να μου πουν κάτι. Και επειδή δεν μπορούν λοιπόν εκμεταλλευτήκανε μια βλακεία ενός δημοσιογράφου που από ότι έμαθα έγραψε ότι η Νίκη «έφαγε πόρτα». Και σας λέω ότι και μόνο με τη λογική δεν θα μπορούσα να το πω εγώ, διότι θα ήταν ήττα δική μου και δεν θα την ομολογούσα.

Είναι πανεύκολο να πάρετε την ΕΠΟ ή την ΕΠΑΕ και να πείτε ποιος είναι αυτός που έρχεται σε καθημερινή βάση και ασχολείται με το θέμα της Νίκης; Εάν σας πούνε ένα άλλο όνομα εκτός του δικού μου τότε έχουνε δίκιο αυτοί που τα γράψανε. Από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο είναι έξι μήνες, 180 ημέρες. Ένας δεν εμφανίστηκε στις 180 μέρες να διεκδικήσει τα δικαιώματα της Νίκης μόνο εγώ. Αυτό είναι το ευχαριστώ που ακούω δηλαδή»;

Είναι και το νομικό τμήμα της ΠΑΕ στην Αθήνα και εργάζεται για αυτό το θέμα.
«Εγώ νομικό τμήμα δεν ξέρω κανένα. Εγώ έχω βάλει δικηγόρο τον κ. Παναγόπουλο για να μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάκτυλά μας και να λέμε ότι του κατεβαίνει του καθενός. Ποιο είναι το νομικό τμήμα; Γιατί δεν τους έχω δει. Δεν ήρθε ποτέ το νομικό τμήμα να με πλησιάσει πλην του κ. Καϊμακάμη που ασχολείται και δεν είναι νομικό τμήμα, είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τη Νίκη. Πλην αυτού δεν ασχολείται κανένα νομικό τμήμα».

Στη συνέλευση θα παραβρεθείτε;
«Εγώ θα έρθω αλλά δεν λέει τίποτα αυτό. Νομίζεται ότι θα βρεθεί λύση; Αφού εσείς οι ίδιοι εκεί στον Βόλο τορπιλίζετε την κάθε προσπάθεια. Τώρα θα έπρεπε να είσαστε μια γροθιά που δεν υπάρχει άλλη ομάδα στον Βόλο, όμως δεν το κάνετε. Και έχετε τάσεις αυτοκαταστροφής».

Που ακριβώς βρισκόμαστε τώρα στην υπόθεση της Β’ Εθνικής;
«Σε δύο μέρες θα ξέρουμε».

Και αν η ομάδα θα είναι Β’ Εθνική θα μπείτε δυνατά όπως το είχατε δηλώσει;
«Σε δύο μέρες θα ξέρουμε» είπε με νόημα ο κ. Γιδόπουλος.

3 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά,έχω μια απορία:με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει το παιχνίδι με τους Πόντιους από τη στιγμή που δεν διεξήχθη όταν έπρεπε,με υπαιτιότητα της Νίκης;
    Για να ανέβει στην Β' η ομάδα πρέπει να υποβιβαστούν και άλλες ομάδες από τη συγκεκριμένη κατηγορία και πόσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασε ρε στρατο τις μαλακιες.. μεινε εκει που εισαι αγορι μου και παιξε με τα παιχνιδακια σου.. αντε παιδι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στρατο μην πατησεις το ποδι σου στη νεα ιωνια!!!!

    παιδια ειναι η αιτια του κακου μην πιστευετε τιποτα απο οσα λεει!!!!

    ΝΙΚΗ-Ν.ΩΝΙΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ

    Υ.Γ. ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή