Σελίδες

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Καρεκλίδης από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Την παραίτησή του από μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Νίκη Βόλου υπέβαλε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου κ. Γιώργος Καρεκλίδης, που εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία εξηγεί τους λόγους:

«Με τα πιο αγνά αισθήματα, θέλοντας να βοηθήσω την Νίκη για να μην πέσει στην Δ’ Εθνική μετείχα στην διορισμένη διοίκησή της.

Με τα ίδια αισθήματα, παρά τις ενστάσεις που κατά καιρούς εξέφραζα για τον Αχιλλέα Μπέο, υπερασπίστηκα την ομάδα του Ολυμπιακού, διότι ένιωσα και εγώ ότι την αδίκησαν και την έριξαν στα τάρταρα της Δ’ Εθνικής.

Με τα πιο αγνά αισθήματα, με αρχές και αξίες που κάποιοι τις καταλαβαίνουν και κάποιοι όχι, υπερασπίστηκα το δικαίωμα να είμαστε σ’ αυτή την πόλη, είτε Νικιώτες είτε Ολυμπιακοί, μαζί, διότι πολλά είναι αυτά που μας ενώνουν.

Το ότι για πρώτη φορά μετείχα σε μια κοινή προσπάθεια, ενώ πολλά χρόνια είμαι και αγωνίζομαι μέσα στην κοινωνία, είναι γιατί δεν ήθελα να κάνω εχθρούς. Το παραδέχομαι, έκανα λάθος, αλλά το έπραξα γιατί το ήθελε η καρδιά μου να προσφέρω πιο ενεργά. Δεν θα επιτρέψω λοιπόν στον εαυτό μου, τις καλές προθέσεις μου για την υπεράσπιση της πόλης μου και των κατοίκων της, κάποιοι να τις εκμεταλλευτούν και να συνομωσιολογήσουν και από τις δυο πλευρές. Πολλά χρόνια άκουσα αρκετά γιατί υπερασπίστηκα τις ιδέες μου.

Πίστευα ότι με την εμπειρία μου θα μπορούσα να προσφέρω και εγώ, αλλά μάταια. Μάλλον δεν είμαι ικανός, δυστυχώς, να μεταλαμπαδεύσω όλα αυτά που πιστεύω σε ανθρώπους που το μυαλό τους όταν ξυπνά σκέφτεται τη Νίκη και τον Ολυμπιακό. Εγώ έχω και άλλα να σκεφτώ, το ίδιο σημαντικά ή περισσότερο σημαντικά, ανάλογα με τις προτεραιότητες που βάζει ο καθένας στη ζωή του.

Σήμερα κατέθεσα μήνυση κατ’ αγνώστων στον Εισαγγελέα και κατόπιν θα καταθέσω και αγωγή, διότι κάποιοι κουκουλοφόροι (έτσι τους έλεγαν στην Κατοχή) αλλά υπάρχουν και σήμερα, αφήνουν υπονοούμενα και με «δίνουν» βορά σε ελάχιστους ευτυχώς Βολιώτες, σύγχρονους κουκουλοφόρους που από τα ανώνυμα blogs γράφουν ότι τους κατέβει και με στοχοποιούν.

Η Δημοκρατία έχει και τα όριά της, όπως και οι άνθρωποι. Σήμερα Τετάρτη υπέβαλα εγγράφως και την παραίτησή μου στον Πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ κ. Ιωαννίδη, ευχόμενος στη Νίκη να ανέβει κατηγορίες και να την δούμε όλοι οι Νικιώτες  εκεί που ονειρευόμαστε, μισό αιώνα τώρα.

Άλλωστε στις 10 Οκτωβρίου θα γίνει η Γενική Συνέλευση των μετόχων και αυτοί είναι υπεύθυνοι, να λειτουργήσουν την ομάδα. Ως απλός στρατιώτης, εγώ βοήθησα όσο μπορούσα».

Γιώργος Καρεκλίδης

5 σχόλια:

  1. Το γνωστό τροπάριο,
    Η ίδια κασσέτα. κατι θυμίζει...
    Μήπως το EDITORIAL χειμερινού φύλλου της εφημερίδας "ΜΑΓΝΗΣΙΑ", περί περηφάνειας για τον Μπέο και τον Ολυμπιακό και της Κακομοιριάς της ΝΙΚΗΣ του Γιδόπουλου?
    Τοτε δεν σου απάντησε κανένας. Τώρα σου απαντούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    Κακομοίρηδες ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ. Δεκαετίες τώρα ακολουθούμε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.
    Ναι,εμεις είμαστε περήφανοι που δεν αγαπήσαμε κατηγορίες, στημένα, ντομπαρισμένους και μορφώματα σωματείων που εναγκαλίζονται με τις παρυφές του κρατους και του παρακράτους.
    Οσο δε για τους κουκουλοφόρους, σε λαθος μεριά της πόλης ψαχνεις...
    Στο καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και έλεγα πως άλλαξες μυαλά δυστυχώς Γιώργο απέδειξες το αντίθετο. Είσαι τεράστιος Κωλοτούμπας Γιώργο. Μια από εδώ και μία απο εκεί.
    Και να ξέρεις μην γελιέσαι κιόλας, τη ΝΙΚΗ δεν την βοήθησες ποτέ γιατί και ένα καλό να έκανες το έκανες για να ανέβει η φυλλάδα σου.

    Χαιρετίσματα Γιώργο Κωλοτούμπα!!!

    Υγ: Για κουκούλες καλά θα κάνεις να ψάξεις αυτούς που προσκυνούσες εως πέρσι Κωλοτούμπα, εμείς είμαστε περήφανος λαός ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ.ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΜΠΛΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ.ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΖΕΣ.ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΥΝΑΤΣΑ...ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΔΕΙΠΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΣΤΟ LAYAL,ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ " ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ",ΤΟ ΟΝΟΜΑ-ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΣΟΥΝ "ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ",ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.....ΣΤΗΝ ΜΠΛΕ ΒΑΡΚΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ,ΣΤΗΝ ΜΠΛΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μπλέ βάρκα είναι βουλιαγμένη εδώ και 50 χρόνια εσείς όμως δεν τό χετε πάρει χαμπάρι μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλάκα 7.18-19 η βουλιαγμένη βάρκα ονομάζεται (και θα είναι πάντα) ΝΙΚΗ!
    Η δικιά σου βάρκα πόσα ονόματα και λιμάνια θα αλλάξει ακόμα σκατοκούναβε?? Είχες ποτέ δικιά σου βάρκα?? Στη Δράμα πήγαινε να τη ζητήσεις πίσω!
    ΑΝΤΕ ΨΑΞΟΥ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΒΗΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ! ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΑΒΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΑ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΠΟΥΣΤΡΙΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή