Σελίδες

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ν.Α. Νίκης - Άρης Μελισσιατίκων 4 - 2 (mycitynet.gr)

Πολλά γκολ και όμορφο θέαμα στο Παντελής Μαγουλάς στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΘ μεταξύ των Ν.Α. Νίκης και του Άρη Μελισσιατίκων, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 4 - 2.

Στο "Παντελής Μαγουλάς" οι Νέοι Αθλητές Νίκης καλύτεροι και πιο παραγωγικοί στην επανάληψη επικράτησαν του Άρη Μελισσατίκων με 4-2. Το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε φάσεις με τις επιθετικές γραμμές των δύο ομάδων να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν αν προηγηθούν στο 13' με ασύλληπτο σουτ του Γεωργούλα από πολύ μακρινή απόσταση. Στο 30' ο Άρης έφτασε κοντά στο 0-2 αλλά το πλασέ του Καραγιώργου απέναντι στον Γιαννιό χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 33' οι Νέοι Αθλητές έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Χατζητρακόσιας με όμορφο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας του Τσιράκογλου. Στο 36' ο Δαμάσκος τροφοδότησε εντός περιοχής τον Φέζο και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Στην επανάληψη μετά από οργανωμένη προσπάθεια ο Φέζο έγινε τελικός αποδέκτης και από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ευθύβολο, συρτό σουτ σημείωσε το 3-1. Στο 51' η τύχη γύρισε για δεύτερη φορά την πλάτη στους φιλοξενούμενους καθώς η κεφαλια του Τζανετόπουλου προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης είχε και δεύτερη ευκαιρία αλλά την σπατάλησε και αυτή στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 55' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χατζητρακόσια ο Αθανασιάδης με καρφωτή κεφαλιά "έγραψε" το 4-1. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 71' ο Κ. Μπασδάνης με γυριστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Αγγελή.
Αξίζει να να αναφερθεί ότι αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ηλία Τζανετόπουλου καθώς αποχωρεί από την ενεργό δράση. Ο έμπειρος παίκτης του Άρη χειροκροτήθηκε από όλους όταν έδωσε τη θέση του στον Μιχαήλ στο 68'.

Ν.Α. ΝΙΚΗΣ: Γιαννιός, Γεωργατζής, Ευθυμίου, Κουτρουμάνος, Βλαχάβας, Λινάρδος (58' Αθανασιάδης), Γιαννακούλης (75' Διαμαντής), Κεμάλι, Χατζητρακόσιας, Δαμάσκος, Φέζο (70' Χατζάκος)

ΑΡΗΣ ΜΕΛ
.: Τσιράκογλου, Καρακάσης, Δεδούσης, Α. Μπασδάνης, Η. Τζανετόπουλος (68' Μιχαήλ), Γεωργούλας, Φ. Σκοπελίτης, Κ. Μπασδάνης, Τσομπανόπουλος, Αγγελής, Καραγιώργος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου