Σελίδες

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Εκδήλωση των Νέων Αθλητών Νίκης

Για την πολύ καλή πορεία των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου πραγματοποίησε εκδήλωση στον χώρο του Αθλητικού Κολεγίου για να τιμήσει τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ των Νέων Αθλητών Νίκης για την πετυχημένη πορεία τους στα φετινά πρωταθλήματα.
Η ποδοσφαιρική ομάδα των Νέων Αθλητών συνεχίζει τους αγώνες της στην Β’ τοπική κατηγορία όπου βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ η ομάδα μπάσκετ κέρδισε την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΘ και κατέκτησε το πρωτάθλημα Θεσσαλίας στους παίδες.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αθλητές και οι προπονητές των δύο ομάδων μαζί με μέλη της διοίκησης και μέσα σε πολύ καλό κλίμα ακολούθησε δείπνο. Προς το τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν από τη διοίκηση του συλλόγου αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια στους αθλητές της ομάδα μπάσκετ για τους τίτλους που κατέκτησαν κατά τη φετινή περίοδο.
Η Ερασιτεχνική Νίκη στοχεύει μέσω του θυγατρικού σωματείου των Νέων Αθλητών, να δώσει όλα τα εφόδια στους νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές του συλλόγου με απώτερο σκοπό την προώθησή τους στις ανδρικές ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της Νίκης.

Niki Volou News: Εδώ τίποτα δεν γράφεται τυχαία.
Η Νικάρα μας είναι η μοναδική ελπίδα της Μαγνησίας!

1 σχόλιο: