Σελίδες

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Μόνο μέσω του κόσμου θα υπάρξουν εξελίξεις στη Νίκη

Η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Κανείς πλέον εδώ και εβδομάδες δεν ασχολείται με τα θέματα της ομάδας, καθώς έχει παραιτηθεί όλο το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ και οι μέτοχοι δηλώνουν ότι διαθέτουν τις μετοχές τους για παραχώρηση σε κάθε ενδιαφερόμενο που μπορεί να τις διαχειριστεί.

Όμως, με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια διάδοχη κατάσταση ικανή ώστε να μπορέσει να αναλάβει το τεράστιο οικονομικό βάρος των χρεών της Νίκης και είναι απολύτως λογικό. Ο μηδενισμός της κυανόλευκης ΠΑΕ στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος με τους Πόντιους Κατερίνης και η αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα, θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν εφόσον δεν τακτοποιηθεί η οφειλή στον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Κωστή. Επίσης, σε αυτήν θα προστεθεί και η ποινή που αντιστοιχεί από την οφειλή στον προπονητή Σούλη Κατσικαδάμο, ενώ αναμένονται κι άλλες.

Βέβαια, με τις νέες προϋποθέσεις που θα τεθούν από την διοργανώτρια αρχή Football League - Football League 2 για την αδειοδότηση των ομάδων, με τα σημερινά δεδομένα η Νίκη δεν έχει καν δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα!

Σε αυτήν την χαοτική κατάσταση που επικρατεί και καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, το μόνο στοιχείο της Νίκης που έχει διασωθεί και προσπαθεί να σηματοδοτήσει εξελίξεις για την εξεύρεση λύσης στα διοικητικά της ομάδας, δεν είναι άλλο από τον κόσμο της.

Για τον σκοπό αυτό, την επόμενη Τετάρτη 1 Ιουνίου στις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, το Blue Club "Π. Ντοκούζης" καλεί όλον τον κόσμο της Νίκης Βόλου αλλά πολιτικούς και φορείς της περιοχής, να συμμετέχουν στην ανοιχτή συγκέντρωση που διοργανώνει με θέμα το μέλλον της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου