Σελίδες

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Μπάχαλο με τους αγώνες της Νίκης το Σαβ/κο

Αλλαγές για λόγους ασφαλείας

Με πολλές αλλαγές και μη φυσιολογικές συνθήκες θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες των ομάδων της Νίκης Βόλου το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Την Κυριακή στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς" ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής της Football League 2 ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης. Ο αγώνας αυτός αναμενόταν να...
γίνει μέσα σε φορτισμένη ατμόσφαιρα λόγω της απώλειας της ανόδου, ήρθε και η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να μην οριστεί αρχικά το παιχνίδι που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Αν ο ορισμός του αγώνα γίνει έστω την τελευταία στιγμή τότε αυτός αναμένεται να διεξαχθεί το Σάββατο και όχι την Κυριακή, λόγω κολλήματος της Αστυνομίας.

Επίσης την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας, επρόκειτο να διεξαχθεί ο αγώνας Νίκη Βόλου - Αλέξανδρος Αξιούπολης για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ' Εθνικής. Όμως και αυτός ο αγώνας αναμένεται να γίνει το Σάββατο, αφού πρόθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας είναι να αλλάξει την ημέρα διεξαγωγής του. Να θυμίσουμε μια λεπτομέρεια ότι ο συγκεκριμένος αγώνας γίνεται κεκλεισμένων των θυρών!

Την Κυριακή έχει και αγώνα γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ στο κλειστό της Ν. Ιωνίας, όπου η Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί την Φθία Λαμίας. Με επιφύλαξη πιστεύουμε ότι αυτός ο αγώνας θα γίνει κανονικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου