Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Καλά στοιχεία οι νέοι

Παρά την ήττα της Νίκης με 2-0 από τον Οδυσσέα στην Αναγέννηση Σερρών
 
Μια ακόμη εκτός έδρας ήττα γνώρισε η Νίκη, η οποία έχασε με 2-0 από τον Οδυσσέα στην Αναγέννηση Σερρών για την 33η αγωνιστική στον βόρειο όμιλο της Football League 2. Ωστόσο το παρήγορο ήταν ότι χρησιμοποιήθηκαν αρκετά νέα παιδιά από τον Βέλικο Ντόβενταν και έδειξαν καλά στοιχεία παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Η Νίκη δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην Αναγέννηση Σερρών χάνοντας με 2-0 από τον Οδυσσέα. Για μια ακόμη φορά δέχθηκε πολύ νωρίς γκολ και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση.

Αν ψάξουμε να βρούμε κάτι θετικό από τη χθεσινή αναμέτρηση, τότε αυτό σίγουρα είναι η παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών. Για πρώτη φορά βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα οι Ανέστης Αργύρης, Γιάννης Χρυσοχοΐδης και Πολύβιος Παπαϊωάννου, ενώ ντεμπούτο στο πρωτάθλημα πραγματοποίησαν οι Γιάννης Φλάμος, Σπύρος Ζάγκας και Θωμάς Μυργιώτης.

Όλα τα παιδιά έδειξαν μεγάλη διάθεση και όρεξη για να προσφέρουν. Δυστυχώς, όμως, κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου δεν τους δόθηκαν οι ανάλογες ευκαιρίες. Πάντως με την προχθεσινή τους εμφάνιση απέδειξαν ότι σίγουρα δικαιούταν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης ήταν η «θερμή» υποδοχή που επιφύλαξαν οι οπαδοί των γηπεδούχων. Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς πέταξαν αυγά στους ποδοσφαιριστές της Νίκης, ενώ κάποιοι χτύπησαν τον Φώτη Τάσσο τη στιγμή που πήγε να μαζέψει μια μπάλα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Ευτυχώς, ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός, αλλά σίγουρα τέτοιου είδους ενέργειες είναι απαράδεκτες.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα ο Βέλικο Ντόβενταν επέλεξε σύστημα 4-4-2 με «ρόμβο» στο κέντρο. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Μπαϊμάκης, ενώ στην άμυνα έπαιξαν οι Στουρνάρας (δεξιά), Τσικνίδης (αριστερά), Παπαδήμας, Χρυσοχοΐδης (σέντερ μπακ). Στο χώρο του κέντρου ο Βλαχοκυριάκος ήταν ο «καθαρόαιμος» αμυντικός χαφ έχοντας μπροστά του τον Αργύρη (μέσα δεξιά) και τον Παπαϊωάννου (μέσα αριστερά), με τον Βλάχο να αγωνίζεται πίσω από τους Μπουσινάκη και Κυπτίου, που αποτέλεσε το επιθετικό δίδυμο.

Πηγή: www.e-thessalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου