Σελίδες

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Διαμαρτυρία για την Ευαγγελίστρια

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011 και ώρα 2:30μ.μ. στον προαύλιο χώρο της Ευαγγελίστριας

Μετά την έναρξη της παρέμβασης στο Προαύλιο Χώρο της Ευαγγελίστριας που σκοπό είχε την κατεδάφιση των κατασκευών του περιβάλλοντος χώρου με απώτερο σκοπό την κατάργηση της περιμετρικής κυκλοφορίας του Ναού, θεωρώ υποχρέωση όλων μας είναι να διαφυλάξουμε το αρχιτεκτονικό στολίδι της περιοχής που αποτελεί και σημείο αναφοράς της Νέας Ιωνίας και να καλέσουμε εκ νέου την Δημοτική Αρχή για την διακοπή των οικοδομικών εργασιών του συγκεκριμένου έργου που δεν εξυπηρετεί ούτε την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων αλλά ούτε και την αισθητική βελτίωση της περιοχής.

Σήμερα ύστερα από παρέμβαση των κατοίκων διεκόπησαν οι οικοδομικές εργασίες προκειμένου να εκδοθεί η απαιτούμενη άδεια κατεδάφισης. Επειδή όμως σύντομα θα επανέλθουν για την ολοκλήρωση της κατεδάφισης καλούμε όλους τους δημότες, οι οποίοι πιστεύουνε ότι το γκρέμισμα της περιτοίχισης του Ναού που κατασκευάστηκε πριν το 1940 και η κατάργηση της κυκλικής κυκλοφορίας ότι δεν θα επιφέρει καμία βελτίωση αντιθέτως θα προκληθεί κυκλοφοριακή αναστάτωση και υποβάθμιση των επιχειρήσεων την Τετάρτη 18 Μαΐου 2011 και ώρα 2:30μ.μ. στον προαύλιο χώρο της Ευαγγελίστριας ώστε να συντονίσουμε τις ενέργειες αποτροπής αυτής της καταστροφικής παρέμβασης.


Πηγή: volospress.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ? ΜΗΠΩΣ Ο ΧΑΛΕΒΑΣ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ? ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΛΟΕΡΓΟ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ Ο ΧΑΛΕΒΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΥΔΡΩΝΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΔΡΟΤΟΙΧΟ!ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΜ0! ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΕ...ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή