Σελίδες

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Περισσότεροι οι Νικιώτες από τους φιλάθλους των γηπεδούχων

Το γνώριμο σκηνικό στα γήπεδα της Γ' Εθνικής στο ποδόσφαιρο με τους Νικιώτες φιλάθλους στα εκτός έδρας παιχνίδια να είναι περισσότεροι από αυτούς των γηπεδούχων, συμβαίνει και στο μπάσκετ.

Στο Κιλκίς στον αγώνα με τον Αετό όπου η ομάδα της Νίκης πέτυχε σπουδαία νίκη, οι βολιώτες ήταν περισσότεροι στις εξέδρες του κλειστού από αυτούς των γηπεδούχων. Η παρουσία τους ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή και έδωσαν παλμό σε ένα μεγάλο γήπεδο με τις φωνές τους και τους δυνατούς ήχους από το τύμπανο.

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και στην Επανωμή στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, όπου αρκετός κόσμος θα ακολουθήσει την ομάδα μπάσκετ της Νίκης που με νίκη θα αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια στον 1ο όμιλο του Βορρά της Γ' Εθνικής.

Σε  μια περίοδο που το άθλημα του μπάσκετ παρουσιάζει πτώση και μαστίζεται από πολλά προβλήματα ειδικά σε αυτές τις κατηγορίες, η Νίκη Βόλου αναδεικνύει την δυναμική της και κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους. Άλλωστε, η εικόνα του κατάμεστου κλειστού της Νέας Ιωνίας στα καθοριστικά παιχνίδια του πρωταθλήματος αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Ασφαλώς στον αγώνα αυτό οι κυανόλευκοι θα πρέπει να μπουν δυνατά και να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι όπως όλοι περιμένουν και σκέφτονται ήδη τους πανηγυρισμούς στον Βόλο με την επιστροφή της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου