Σελίδες

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ακέφαλη διοικητικά η ποδοσφαιρική Νίκη

Παραιτήθηκε και ο Γιώργος Μαστρογιάννης
Επανέρχεται στις προπονήσεις το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου μετά το ρεπό και έχοντας πολλά μέτωπα ανοιχτά, ξεκινάει την προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Οδυσσέα Αναγέννησης.

Ωστόσο, ακόμα και η διεξαγωγή του αγώνα είναι αμφίβολη καθώς εκκρεμεί από πλευράς Νίκης μία τακτοποίηση παλαιών οφειλών σε ποδοσφαιριστές. Το ποσό αυτό ανέρχεται στις 15.000 ευρώ και πρέπει να καλυφθεί μέσα στην εβδομάδα για να οριστεί η αναμέτρηση και να μην μηδενιστεί η ομάδα της Νίκης, αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο είναι άγνωστο αν θα γίνει και από ποιον.

Στο μεταξύ, μετά την προαναγγελία της αποχώρησης του Στράτου Γιδόπουλου από τα διοικητικά της ΠΑΕ και της παραίτησης του προέδρου Δημήτρη Ιωαννίδη, την παραίτησή του γνωστοποίησε και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Μαστρογιάννης, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Γρηγόρης Ζάγκας που ήταν εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη. Με λίγα λόγια αυτή τη στιγμή η Νίκη Βόλου δεν έχει Δ.Σ., ούτε πρόεδρο και οι μέτοχοι της έχουν αποστασιοποιηθεί από την ομάδα, δηλαδή όλα είναι στον αέρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής των κυανόλευκων Βέλικο Ντόβενταν, έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύνθεση ανάγκης. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας οι Πετράς, Μαϊστρέλλης, Ντάνισιτς, Καρακώστας, Μακράκης, ενώ ήδη έχουν αποχωρίσει από την ομάδα το προηγούμενο διάστημα οι Σωτρίνης, Καλαμιώτης, Όλιβερ και Ναβαρέτε. Επιπλέον πέντε παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και τις επόμενες ημέρες θα κριθεί ποιοι από αυτούς θα μπορέσουν να αγωνιστούν, ο λόγος για τους Τσερκέζο, Χρυσοχοίδη, Τσάγγαρη, Παπαιωάννου και Τσικνίδη.


NIKI VOLOU NEWS: Μη χειρότερα αδέρφια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου