Σελίδες

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ανοίγει τα φτερά της για μεγαλύτερες κατηγορίες η Νίκη στο μπάσκετ

Μία τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ανδρικής ομάδας την Κυριακή εκτός έδρας με τον Αριστοτέλη Επανωμής θα σφραγίσει, όπως όλοι στις τάξεις της Νίκης Βόλου πιστεύουν, την άνοδο και συγχρόνως μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Όλοι θα είναι εκεί διοίκηση, φίλαθλοι για να πανηγυρίσουν μαζί με τους καλαθοσφαιριστές την άνοδο και να γυρίσουν πρωταθλητές από την Θεσσαλονίκη.

Στο πνεύμα αυτό που είναι διάχυτο στις τάξεις της ομάδας και των φιλάθλων, την Τρίτη ο γνωστός επιχειρηματίας εστίασης κ. Βασίλης Μπόκος (Ουζερί Μπόκος) παρέθεσε πλούσιο γεύμα στην ομάδα και την διοίκηση του συλλόγου, μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα με την ευχή όλων την Κυριακή η ομάδα να βρίσκεται στην Β’ Εθνική και να ανοίξει τα φτερά της για μεγαλύτερες κατηγορίες αντάξιες της ιστορίας της. Φέτος το τμήμα μπάσκετ της Νίκης κλείνει 57 χρόνια παρουσίας στις Εθνικές κατηγορίες με αποκορύφωμα τις δύο συμμετοχές στην Α’ Εθνική κατηγορία τις σεζόν 1972/1973 και 1984/1985.

Η διοίκηση της ομάδας θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργούλα για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση με όλες τις μορφές, δείχνοντας ότι εκτός από εξαίρετος και ειλικρινής δημοσιογράφος είναι ένας άνθρωπος του αθλητισμού που αναγνωρίζει τις υγιείς και φιλόδοξες προσπάθειες του τμήματος.

Στο μεταξύ, η παιδική ομάδα (Νέοι Αθλητές Νίκης) συνεχίζει την προετοιμασία της υπό την καθοδήγηση του Φώνη Μαυρομιχάλη για τις υποχρεώσεις της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (ημιτελική και τελική φάση) οι οποίες θα διεξαχθούν στο διάστημα 14-18 Ιουνίου (ημ. Φάση) και 22-26 Ιουνίου (τελ. Φάση) βάσει της προκήρυξης της Ε.Ο.Κ.

Τέλος, οι ακαδημίες της ομάδας λειτουργούν κανονικά μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου