Σελίδες

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Άνοδος με νίκη στο Κιλκίς

Τρεις στροφές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ' Εθνικής και από τον 1ο όμιλο του Βορρά η Νίκη Βόλου έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαφειρούδη έχει μέχρι στιγμής απολογισμό 19 νίκες και 4 ήττες και με 42 βαθμούς βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τον Αμπελώνα. Αν η κατάσταση μείνει ως έχει μέχρι το τέλος, τότε η Νίκη θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Β' Εθνική γιατί έχει καλύτερη διαφορά πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ο προσεχής αγώνας με τον Αετό Κιλκίς είναι κρίσιμος και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί στην έδρα τους και μάλιστα καίγονται για βαθμούς γιατί βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού. Μπορεί στον πρώτο γύρο η Νίκη να κέρδισε εύκολα τον Αετό με διαφορά 23 πόντων ωστόσο το παιχνίδι αυτό είναι διαφορετικό.

Τα δύο τελευταία παιχνίδια που ακολουθούν είναι με ομάδες που έχουν ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία, την Αξιούπολη και την Επανωμή, που δεν δείχνουν ικανές να φέρουν καμία αντίσταση στους κυανόλευκους. Άρα λοιπόν σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος την Κυριακή στο Κιλκίς η άνοδος θα θεωρηθεί δεδομένη.

Στον κομβικό αυτό αγώνα η Νίκη Βόλου αναμένεται να έχει αρκετούς φίλους της στο πλευρό της, που θα ταξιδέψουν στην Μακεδονική πόλη για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των καλαθοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου