Σελίδες

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανέβαλε τους αγώνες της Νίκης

Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Γ.Γ. Πάνου Μπιτσαξή αναβλήθηκαν οι αγώνες της Νίκης Βόλου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την Κυριακή 15 Μαΐου. "Για άκρως σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης" αναφέρει η ανακοίνωση της Γ.Γ.Α.

Τώρα όσον αφορά το πότε θα γίνουν οι αγώνες, αυτός του μπάσκετ με τον Αλέξανδρο Αξιούπολης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14/5 στις 18:00 όπως ενημέρωσε σχετικά η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης την Ερασιτεχνική Νίκη. Για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Νίκης με τους Πόντιους Κατερίνης δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια ενημέρωση από την Football League - Football League 2. Επίσης οι διαιτητές της συγκεκριμένης αναμέτρησης δεν ορίστηκαν σήμερα από την ΕΠΟ όπως έγινε στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Ένα άλλο θέμα που εκκρεμεί είναι οι τελεσίδικες οφειλές σε ποδοσφαιριστές που πρέπει να τακτοποιήσει η ΠΑΕ Νίκη Βόλου για να οριστεί ο εν λόγω αγώνας, καθώς υπάρχει απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για μη διεξαγωγή του και για βαθμολογικές κυρώσεις στους κυανόλευκους.


Η ανακοίνωση της Γ.Γ.Α.:

«Με αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή, ύστερα από εισήγηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και γνωμοδότηση της ΔΕΑΒ, μετατίθεται, για άκρως σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης, η διεξαγωγή των αγώνων:

1). ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (FOOTBALL LEAGUE 2 – 2ος όμιλος, 34η αγωνιστική), και

2). Γ.Σ. ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Σ. ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ (Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, 25η αγωνιστική).

Οι δύο παραπάνω αγώνες επρόκειτο να διεξαχθούν την Κυριακή 15 Μαΐου, ο πρώτος στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και ο δεύτερος στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Βόλου.

Οι νέες ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα καθορισθούν από τις αντίστοιχες διοργανώτριες αρχές.

Το αίτημα της αστυνομίας, όπως αναφέρεται στην εισήγησή της, οφείλεται στο γεγονός ότι, την Κυριακή 15 Μαΐου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα διεξαχθεί ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (play offs Superleague)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου