Σελίδες

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Νέοι Αθλητές Νίκης - Διαγόρας Στεφανοβικείου 4-2

Με σκορ 4-2 νίκησαν οι Νέοι Αθλητές Νίκης την ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου, στο γήπεδο του ΕΤΒΑ, στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε για την 33η αγωνιστική του Β' Τοπικού της Ε.Π.Σ.Θ.

Το σκορ άνοιξε για τους Νέους Αθλητές ο Φέζο στο 30' με πλασέ. Η ισοφάριση για τον Διαγόρα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 46' με κεφαλιά του Σανίδα, κάνοντας το 1-1. Στο 52' ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Διαγόρα, πάλι με κεφαλιά, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Από εκεί και μετά οι Νέοι Αθλητές πέτυχαν τρία γκολ, το πρώτο στο 65' ο Χατζητρακόσιας με σουτ έκανε το 2-2, στο 81' ο Φιλατζικιώτης με πέναλτι έβαλε μπροστά την ομάδα των Νέων Αθλητών και στο 85' μετά από κάθετη πάσα του Φιλατζικιώτη, ο Παπαναγιώτου με πλασέ έκανε το 4-2, που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Συνθέσεις των ομάδων και φωτογραφίες από τον αγώνα:

Νέοι Αθλητές Νίκης (Κόφφας): Γιαννιός, Γιαννακούλης, Διαμάντης (63' Κεμάλι), Κουτρουμάνος, Αγγελής, Μπλούχος (63' Χατζητρακόσιας), Γεωργατζής (80' Φιλατζικιώτης), Καρακώστας, Παπαναγιώτου, Ευθυμίου, Φέζο

Διαγόρας Στεφανοβικείου (Σιαμέτης): Καραδημήτρης Δ., Γκοντόλος, Μεΐντάνης, Βλάχος, Ιωακειμίδης, Γιαννούχος, Καραδημήτρης Α., Καραπλιάγκος, Σανίδας, Χατζηευφραιμίδης, Χολέβας (80' Θεοδωρούδης)

Πηγή: sports.thisisvolos.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου