Σελίδες

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ετοιμάζει προσφυγή…

Ο Ηλίας Μακράκης θα διεκδικήσει νομικά τα χρήματα που του οφείλει η ΠΑΕ Νίκη

Προσφυγή ετοιμάζεται να καταθέσει ο Ηλίας Μακράκης. Ο 23χρονος αμυντικός δεν μπορεί να περιμένει άλλο τη διοικητική ανυπαρξία στην ΠΑΕ Νίκη και θα διεκδικήσει στην αθλητική δικαιοσύνη τα χρήματα που του οφείλονται. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται κι άλλοι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Χθες και τυπικά επικυρώθηκε η αφαίρεση τεσσάρων βαθμών στη βολιώτικη ομάδα από τη Football League/Football League 2.

Τη δικαστική οδό θα ακολουθήσει ο Ηλίας Μακράκης. Ο νεαρός αμυντικός επέστρεψε στη Νίκη τον περασμένο Ιανουάριο και προσπάθησε να τη βοηθήσει να πετύχει τον στόχο της. Ωστόσο δεν είδε την ίδια ανταπόκριση από τη διοίκηση της ΠΑΕ και παραμένει απλήρωτος εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Ηλίας Μακράκης είναι αποφασισμένος να καταθέσει προσφυγή, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα. Μάλιστα την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στη «Θ».

«Δεν μπορώ να περιμένω άλλο τη Νίκη. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει κανείς στην ΠΑΕ για να απευθυνθώ και προκειμένου να μη χάσω τα χρήματά μου σκοπεύω να καταθέσω προσφυγή μέσα στην εβδομάδα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Έτσι ο Μακράκης γίνεται ο τρίτος ποδοσφαιριστής της φετινής ομάδας που καταφεύγει στην αθλητική δικαιοσύνη. Οι άλλοι δύο είναι ο Αντώνης Σωτρίνης και ο Άγγελος Διγκόζης, οι οποίοι ζητούν να τους καταβληθούν χρήματα για όσο διάστημα βρίσκονταν στη Νίκη. Μάλιστα ο Σωτρίνης υποστηρίζει ότι του οφείλονται χρήματα και από την προηγούμενη σεζόν.

Το παράδειγμα των τριών ποδοσφαιριστών αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι συνάδελφοί τους. Όλοι τους είναι απλήρωτοι εδώ και αρκετούς μήνες και είναι λογικό να έχουν χάσει την υπομονή τους.

Έτσι τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να ξεσπάσει «κύμα» προσφυγών από τους ποδοσφαιριστές, για να διασφαλίσουν τα χρήματα που τους οφείλονται. Αυτό αποτελεί έναν ακόμη βραχνά για την ΠΑΕ, η οποία καλείται ταυτόχρονα να πληρώσει και χρέη παλαιότερων ετών, που έχουν ήδη ρυθμιστεί σε διάφορες δόσεις.

Βέβαια το ερώτημα προκύπτει εύλογα: Ποιος θα πληρώσει αυτά τα χρήματα, προκειμένου η Νίκη να συνεχίσει να υφίσταται στη Football League 2; Δυστυχώς κανείς μέχρι τώρα δεν μπορεί να δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

Ο Στράτος Γιδόπουλος δήλωσε ότι σταμάτησε να πληρώνει, πράγμα που φάνηκε και από τον μηδενισμό και την αφαίρεση τεσσάρων βαθμών από τη Νίκη, η οποία δεν έπαιξε κόντρα στους Πόντιους Κατερίνης την τελευταία αγωνιστική. Μάλιστα χθες η Football League/Football League 2 αφαίρεσε και επίσημα τέσσερις βαθμούς από τη βολιώτικη ομάδα, η οποία τερμάτισε στην 11 θέση με 40 πόντους στο ενεργητικό της.

Πηγή: www.e-thessalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου