Σελίδες

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Δεν παίζει με Πόντιους

Πολύ δύσκολα θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, καθώς οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν εξοφλήσει ακόμη παλιές οφειλές.

Αρχικά δεν ορίστηκαν διαιτητές για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής, καθώς η Νίκη έχει οφειλές προς παλιούς παίκτες που έχουν επιδικαστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Όμως στους Βολιώτες δόθηκε παράταση λίγων ημερών, καθώς με απόφαση του ΓΓΑ, το παιχνίδι μετατέθηκε. Την Κυριακή, οπότε ήταν προγραμματισμένος να γίνει ο αγώνας, διεξάγεται στο Βόλο και η αναμέτρηση του τοπικού Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Για να μην προκληθούν επεισόδια, η ΓΓΑ με ανακοίνωσή της ανέβαλε την αναμέτρηση της Football League 2.

Παρά τον χρόνο που κέρδισε η διοίκηση της Νίκης, δεν προτίθεται να πληρώσει τα χρέη και προτιμά να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά. Παράλληλα, θα αφαιρεθούν τέσσερις βαθμοί από την τρέχουσα βαθμολογία, γεγονός που δεν θέτει την ομάδα σε κίνδυνο υποβιβασμού.

Αυτή είναι η ενημέρωση που έχουν και οι ποδοσφαιριστές των Βολιωτών, οι οποίοι σταμάτησαν τις προπονήσεις κι αν δεν πάρουν κι αυτοί τα λεφτά τους γρήγορα, θα κινηθούν νομικά.

ΒΟΛΟΣ: Αγγελική Θανασούλη

Πηγή: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου