Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Ανακοινώθηκε η συγκέντρωση για τη Νίκη Βόλου

Τετάρτη 1 Ιουνίου στις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας


Η ανακοίνωση του Blue Club "Π. Ντοκούζης":

«Αδέρφια Νικιώτες, όπως όλοι βλέπουμε, η αδιαφορία, η απαξίωση και η εγκατάλειψη της αγαπημένης μας ομάδας από αυτούς που αυτοαποκαλούνται «μέτοχοι» συνεχίζεται. Προφανώς έχουν πάλι σκοπό να φτάσουμε στο τέλος του Αυγούστου, να μας στείλουν πάλι «από μηχανής θεούς» και διορισμένους «σωτήρες», ώστε η Νίκη να κατέβει πάλι πρόχειρα και ανοργάνωτα στην Γ' Εθνική και να συνεχιστεί ο εξευτελισμός και το διοικητικό της αδιέξοδο.

Παράλληλα οργιάζουν καθημερινώς οι φήμες περί επενδυτών, αγοραστών, διαχειριστών κ.τ.λ με μόνο σκοπό να μας βάλουν σε μία ανούσια αναμονή και να παγώσουν τις αντιδράσεις μας.

Όλοι εμείς που πλέον, έχουμε καταδικάσει στην συνείδησή μας όλους αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το κατάντημα, καλούμαστε με την παρουσία μας την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2011 και ώρα 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, να δείξουμε το μεγάλο μας όπλο που είναι η αγάπη του κόσμου για την ομάδα μας. Το Blue Club «Π. Ντοκούζης» επίσης καλεί στην συγκέντρωση αυτή (και μέσω της παρούσας ανακοίνωσης, αλλά και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και επιστολών που θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες): πολιτικούς, δημάρχους, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, παράγοντες, πρώην και νυν μετόχους, παλαίμαχους, Ερασιτεχνική Νίκη, μέλη της Λέσχης Φίλων, οργανωμένους οπαδούς, παλαιούς προέδρους, καθώς επίσης και όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται για να αγοράσει μετοχές και να αναλάβει την ομάδα μας.

Να τα πούμε όλα με διαφάνεια, ενώπιον του πληγωμένου Νικιώτικου λαού. Η παρουσία όλων είναι ιερή υποχρέωση απέναντι στην ιστορία και τα σύμβολα της Νίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ονόματα όσων από τους ανωτέρω καλεσμένους αρνηθούν να παραβρεθούν, θα δημοσιοποιηθούν για να γνωρίζει ο κόσμος, ποιοι γυρίζουν την πλάτη στην ομάδα μας. Δεν πεθαίνει ότι μπορεί αιώνια να περιμένει. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου