Σελίδες

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Με απουσίες στις Σέρρες

Μετά βίας συμπληρώνουν ενδεκάδα οι κυανόλευκοι για τον Οδυσσέα 
Οι πολλές απουσίες είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου ενόψει του μεθαυριανού αγώνα στην Αναγέννηση Σερρών με τον Οδυσσέα για την 33η αγωνιστική του βορείου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Μόλις και μετά βίας συμπληρώνουν ενδεκάδα οι κυανόλευκοι για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Πονοκέφαλο αποτελούν οι πολλές απουσίες για τον Βέλικο Ντόβενταν ενόψει του αγώνα της Κυριακής στις Σέρρες. Μπορεί το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Νίκη με παλαιές οφειλές σε ποδοσφαιριστές να λύθηκε ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα και η ομάδα να συμμετέχει στην 33η αγωνιστική, όμως ο τεχνικός των κυανολεύκων μόλις και μετά βίας βλέπει να συμπληρώνει ενδεκάδα.
Απόντες λόγω τιμωριών είναι οι Άντε Ντάνισιτς, Ηλίας Μακράκης, Παναγιώτης Πετράς, Στέλιος Μαϊστρέλλης και Κώστας Καρακώστας. Ο τελευταίος θα συμμετάσχει στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, οι υπόλοιποι όμως όχι, καθώς έχουν να εκτίσουν μία ακόμη αγωνιστική. Ο Γιάννης Τσάγγαρης έχει πρόβλημα στο γόνατο και σήμερα θα ξεκαθαρίσει εάν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του ή όχι. Ο Δημήτρης Τσερκέζος παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.
Έτσι ο Βέλικο Ντόβενταν θα έχει στη διάθεσή του, τους Πέτρο Μπαϊμάκη, Φώτη Τάσσο, Νίκο Παπαδήμα, Αντώνη Βλάχο, Κώστα Βλαχοκυριάκο, Κώστα Κιπτίου, Σπύρο Ζάγκα, Ανέστη Νάστο, Άγγελο Αργύρη, Γιάννη Φλάμο, Πολύβιο Παπαϊωάννου, Περικλή Μπουσινάκη, Βαγγέλη Στουρνάρα, Κώστα Τσικνίδη και Γιάννη Χρυσοχοΐδη.
Οι περισσότεροι εκ των παραπάνω έχουν μικρή ή καθόλου συμμετοχή στα επίσημα παιχνίδια της Νίκης κι αυτό αποτελεί πρόβλημα για τον Σέρβο τεχνικό. Παράλληλα οι κυανόλευκοι δεν θα έχουν την βοήθεια του κόσμου τους, καθώς οι οργανωμένοι θα βρίσκονται λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα στον αγώνα μπάσκετ της Νίκης στο Κιλκίς. 

Πηγή: www.neostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου