Σελίδες

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Για τη νίκη στο Κιλκίς και με κόσμο η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται την Κυριακή στο Κιλκίς ανάμεσα στον γηπεδούχο Αετό και την πρωτοπόρο Νίκη Βόλου για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ του 1ου ομίλου Βορρά της Γ' Εθνικής.

Και για τις δύο ομάδες παίζεται μία κατηγορία. Ο Αετός Κιλκίς είναι με την πλάτη στον τοίχο αφού βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Νίκη Βόλου βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Β' Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Αετού Κιλκίς αν και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολος αντίπαλος. Η έδρα της θεωρείται από τις δυνατές του πρωταθλήματος έχοντας 8 νίκες σε 11 αγώνες, ενώ αν κοιτάξει κανείς τον βαθμολογικό πίνακα θα διαπιστώσει ότι ο Αετός βρίσκεται έναν μόλις βαθμό κάτω από την πέμπτη θέση. Όμως, μερικά άτυχα αποτελέσματα και η αναδιάρθρωση της Γ' Εθνικής που σημαίνει μείωση των ομάδων, την έφεραν σε αυτήν τη θέση.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαφειρούδη ολοκλήρωσε την προετοιμασία χωρίς προβλήματα και μεταβαίνει στο Κιλκίς αποφασισμένη για τη νίκη που ισοδυναμεί με άνοδο. Σε αυτόν τον αγώνα αναμένεται να έχει και την βοήθεια του κόσμου της, καθώς τόσο οι Blue Angels όσο και το Blue Club ανακοίνωσαν ότι θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ζαγορίδης και Σιταρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου