Σελίδες

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ο κόσμος της Νίκης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων

Άλλη μια δύσκολη χρονιά για τη Νίκη Βόλου φτάνει στο τέλος της. Ο στόχος της ανόδου χάθηκε, παρόλο που φέτος δεν υπήρχε φαβορί και η κατηγορία έδειχνε πιο εύκολη από ποτέ. Σε μια ακόμη σεζόν που η ομάδα της Νίκης αντιμετώπισε πολλά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα, αγωνιστική αστάθεια και αναπάντεχες απώλειες βαθμών, το μοναδικό στοιχείο που διασώθηκε και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ήταν ο κόσμος της.

Η παρουσία των φιλάθλων της Νίκης ήταν μαζική τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Η Νίκη Βόλου επέστρεψε στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς", το οποίο έγινε και πάλι η πιο καυτή έδρα του πρωταθλήματος με χιλιάδες φιλάθλους να το κατακλύζουν. Στα εκτός έδρας παιχνίδια έγιναν μεγάλες εκδρομές για τα δεδομένα της κατηγορίας και μάλιστα σε δύσκολες συνθήκες (πολλοί αγώνες Τετάρτη, ακριβά εισιτήρια, απαράδεκτα γήπεδα). Ακόμα και στα πιο μακρινά γήπεδα, στη Ζάκυνθο και στη Μυτιλήνη, αρκετοί οπαδοί των κυανόλευκων ακολούθησαν την ομάδα.

Ο κόσμος της Νίκης λοιπόν, έκανε με το παραπάνω το καθήκον του και υποστήριξε στα μέγιστα την προσπάθεια της ομάδας να πετύχει την άνοδο στην Β' Εθνική. Κάτι όμως που δεν πραγματοποιήθηκε και η Νίκη βρίσκεται ξανά σε δύσκολη θέση, εξαιτίας των χρεών που την κυνηγούν από τα προηγούμενα χρόνια και η αδυναμία στο να σχηματίσει ικανή διοίκηση.

Το μόνο καλό της φετινής χρονιάς ήταν η επαναδραστηριοποίηση μεγάλου όγκου φιλάθλων και η δίψα του κόσμου για να επιστρέψει η ιστορική ομάδα της Μαγνησίας στις επιτυχίες. Αυτή η συσπείρωση είναι απαραίτητη για να μπορέσει η ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης να βγει από το αδιέξοδο, καθώς προβλέπεται άλλο ένα περιπετειώδες καλοκαίρι. Άλλωστε, οι ομάδες που έχουν πολύ κόσμο από πίσω τους να τις στηρίζει, αργά ή γρήγορα ξαναβρίσκουν τον δρόμο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου