Σελίδες

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Δεν αφορά τη Νίκη η υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά

Σύμφωνα με τον έλεγχο που διενεργεί η ΕΠΟ πριν επικυρωθούν οι βαθμολογίες στην Football League και  Football League 2, προκύπτει πως δύο ομάδες από κάθε κατηγορία έχουν καταθέσει πλαστές φορολογικές ενημερότητες και προχώρησαν παρανόμως σε μεταγραφές κατά την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται περισσότερες ομάδες να εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Από πλευράς Νίκης Βόλου ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Δημήτρης Ιωαννίδης, δήλωσε πως η βολιώτικη ομάδα είχε εκπληρώσει κανονικά τις υποχρεώσεις της και το θέμα με τα πλαστά πιστοποιητικά δεν την αφορά. Ωστόσο, εφόσον αποδειχθεί πως ομάδες που τερμάτισαν στις τρεις πρώτες θέσεις του 2ου ομίλου της Football League 2 έχουν εμπλοκή στην υπόθεση, τότε οι κυανόλευκοι δεν θα μπορέσουν να επωφεληθούν από αυτήν την εξέλιξη και να μπουν στις προνομιούχες θέσεις, καθώς μετά τον μηδενισμό και την αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα λόγω χρεών υποχώρησαν πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ! ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΑΕ!(ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ)
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ...
    ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ!)
    ΜΜΜΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή