Σελίδες

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ορίστηκε κανονικά ο αγώνας της Νίκης

Κανονικά θα αγωνιστεί η Νίκη Βόλου την Κυριακή με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, καθώς τακτοποιήθηκαν την τελευταία στιγμή οι οφειλές σε παλιούς ποδοσφαιριστές ύψους 15.000 ευρώ που απειλούσαν με μηδενισμό τους κυανόλευκους, όπως και οφειλές προς την Εφορία.
Το ποσό που αφορούσε τις προσφυγές παικτών, πληρώθηκε από τον Στράτο Γιδόπουλου και ο λόγος που άλλαξε την αρχική του απόφαση που ήταν να μην το καταβάλει, είναι ότι η Νίκη θα αντιμετώπιζε ακόμα και τον κίνδυνο του υποβιβασμού με την αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα.

3 σχόλια:

  1. Τελικά πλήρωσε σήμερα ο Γιδόπουλος και παίζει κανονικά η Νίκη με τον Οδυσσέα Αναγέννησης.
    Μπορούσε να κάνει κι αλλιώς; Αν μηδενιζόταν η Νίκη δεν θα μπορούσε να πάει στη Ν. Ιωνία
    Ο κυρ Στράτος αρπάχτηκε άγρια χθες το βράδυ στη "Δίκη" της Δευτέρας με τον Μπέο. Πραγματικό
    ξεκατίνιασμα των δυο τους γι' άλλη μια φορά.
    Άντε μετά να ηρεμήσουν οι φίλαθλοι Νίκης και Ολυμπιακού Β., όταν βλέπουν τις έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις των δυο τους.
    Αλήθεια ο Γιδόπουλος έφυγε τελικά από τη Νίκη; Να ένα καλό διαχρονικό ερώτημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

    Καλεσμένος στην εκπομπή Δίκη της Δευτέρας του Blue Sky ήταν ο Σ. Γιδόπουλος, ο οποίος είχε ένα θερμό διάλογο με τον Αχιλλέα Μπέο, που έκανε τηλεφωνική παρέμβαση.

    Αναλυτικά:

    ΜΠΕΟΣ: Είναι δυνατόν στη δημοκρατική Ελλάδα τις αποφάσεις να τις παίρνουν οι δημοσιογράφοι και ο κ. Γιδόπουλος και όχι οι δικαστές; Έχετε κάνει μια ωραία ομάδα και θέλετε να δικάσετε. Καλέσατε εκεί τον πικραμένο τον κ. Γιδόπουλο, που τον διώξανε νύκτα με υποβρύχιο από τον Βόλο και βάφει δύο φορές τη βδομάδα τα μαλλιά του, ενώ είναι 74 χρόνων. Απορώ πώς την πετυχαίνει τόσο καλά τη βαφή.

    ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ είμαι παλιός παράγοντας. Εσείς οι μοντέρνοι είστε που κάνετε 6-7 φορές το χρόνο διπλό στο ημίχρονο και άσο τελικό; Θα σου δώσω τη συνταγή του κομμωτή μου, κάνει και …ντεκαραφλάζ. Εμείς θα τα πούμε στον Βόλο στη δίκη που έχουμε στις 12 του μηνός. Αλλά επειδή είσαι παντελονάτος, μη ζητήσεις ξανά αναβολή. Και να είσαι πάλι με οκτώ μπράβους, γιατί μόνος σου δεν μπορείς να κυκλοφορείς.

    ΜΠΕΟΣ: Να έρθετε , κ. Γιδόπουλε, στον Βόλο. Σας έχουν ετοιμάσει οι οπαδοί της Νίκης μια γιορτή… με γιαούρτια.

    ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ: Εσύ να δούμε τι θα φας. Ο Μπέος θα πάει κατηγορούμενος και θα πληρώσει αυτή τη φορά. Δε με φοβίζουν οι μπράβοι του ούτε κι αυτός.

    ΜΠΕΟΣ: Απλήρωτους άφησε, κ. Θωμαΐδη, ο κ. Γιδόπουλος τους παίκτες της Νίκης. Ούτε Πάσχα δεν έκαναν… Τον διώχνουν οι φίλαθλοι της ομάδας του.

    ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ!!!!!!!!!!!ΚΑΙΜΑΚΑΜΗ-ΜΠΕΟ-ΓΙΔΟΠΟΥΛΕ Η ΠΡΩΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπική του δικαίωση θεωρεί ο Αλέξης Κούγιας τις πρώτες κλήσεις που έστειλε το Οικονομικό τμήμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών σχετικά με την έρευνα για τους ύποπτους αγώνες: “Τα δέκα άτομα είναι μόνο η αρχή. Θα κληθούν τουλάχιστον 40 άτομα. Και σε αυτά τα αδικήματα η παραγραφή δεν είναι στον ένα μήνα, αλλά στα τρία χρόνια. Στη λίστα με τα ύποπτα παιχνίδια περιλαμβάνονται και αρκετά του Ολυμπιακού Βόλου, όπου έχει εμπλοκή ο Αχιλλέας Μπέος. Είναι μια προσωπική δικαίωση για μένα η κλήση των υπόπτων για τα στημένα παιχνίδια. Από το 2009 φώναζα για το κύκλωμα προέδρων με τη συμμετοχή και του Τσακογιάννη που δεν ήθελαν να ανέβει η Παναχαΐκή. Όλοι τότε με λέγανε γραφικό και τρελό, αλλά δείτε μετά ποιες ομάδες ανέβηκαν (Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Ρόδος ) και θα καταλάβετε αν είχα δίκιο”.
    "Κάποιοι θα πάνε φυλακή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή