Σελίδες

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Χωρίς θεατές ο αγώνας μπάσκετ Νίκη - Αξιούπολη

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί ο αγώνας μπάσκετ της Νίκης Βόλου με τον Αλέξανδρο Αξιούπολης, την προσεχή Κυριακή 15 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας. Η απόφαση αυτή αφορά την ενεργοποίηση της ποινής που επιβλήθηκε στους γηπεδούχους, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα της 21ης αγωνιστικής με τον Αμπελώνα.
Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο, εκτός των αποστολών των δύο ομάδων, θα έχουν 14 ακόμη άτομα από κάθε σωματείο που θα αναγράφονται σε ειδική κατάσταση. Ωστόσο, οι άδειες εξέδρες στον συγκεκριμένο αγώνα δεν αναμένεται να στοιχίσουν και αγωνιστικά στους κυανόλευκους, αφού η ομάδα της Αξιούπολης είναι η πιο αδύναμη του ομίλου.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ:
«Ο αγώνας ΓΣ Νίκη Βόλου – Αλέξανδρος ΑΣ Αξιούπολης της 15/5/2011 για την 25η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος Όμιλος Βορρά) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά την υπ’ αρ. 40/14-04-2011 απόφαση του ΔΣ της ΕΟΚ».

1 σχόλιο:

  1. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή