Σελίδες

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Δεν έχει τέλος ο βραχνάς των προσφυγών

Μπορεί χθες να πληρώθηκαν οφειλές σε ποδοσφαιριστές που είχαν εκδικαστεί εις βάρος της Νίκης Βόλου για να μπορέσει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα, ωστόσο απ' ότι φαίνεται ο κίνδυνος μηδενισμών και αφαίρεσης βαθμών θα κυνηγάει και τη νέα αγωνιστική περίοδο την βολιώτικη ΠΑΕ.
Η νέα υπόθεση που θα απασχολήσει τους διοικούντες;;; της Νίκης είναι αυτή του ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Κωστή ο οποίος δικαιούται το ποσό των 8.500 ευρώ από τους κυανόλευκους.

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε μεταξύ άλλων την απόφαση:

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά καθ’ ολοκληρίαν την από 28/03/2011 και με αριθμό πρωτ. 10.639/28-03-2011 Αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΣΤΗ κατά της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Π.Α.Ε. Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ». Επιβάλει και Ενεργοποιεί τις προβλεφθείσες δυνάμει της υπ’ αρίθμ. 68/2011 Απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθ’ ης «Π.Α.Ε. Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ». Ειδικότερα, επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης ΠΑΕ: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου ελληνικού Πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης εφεξής, ή στο επόμενο Πρωτάθλημα και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον αιτούντα ποδοσφαιριστή, του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων ΕΥΡΩ (8.500,00€), με το νόμιμο τόκο και μέχρι πλήρους εξοφλήσεως του αιτούντα, καθώς και του ποσού των διακοσίων ΕΥΡΩ (200,00€) για τη δικαστική του δαπάνη, συμφώνως με το διατακτικό της ήδη τελεσίδικης και εκτελεστής, κατ’ άρθρο 24§6, υπ’ αρίθμ. 1141/2008 Απόφασης της Πρωτοβάθμιας (Α’) Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δύο βαθμών.

1 σχόλιο: