Σελίδες

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Τελείωσε πρόωρα η σεζόν για τη Νίκη

Μηδενίζονται οι κυανόλευκοι στον αγώνα με τους Πόντιους Κατερίνης και τους αφαιρούνται 4 βαθμοί
Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώνεται η αγωνιστική χρονιά για τη Νίκη Βόλου, αφού δείχνει πλέον οριστικό ότι δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τους Πόντιους Κατερίνης στο "Παντελής Μαγουλάς", λόγω οφειλών που έχουν τελεσιδικήσει εις βάρος της βολιώτικης ομάδας.

Σε αυτή την περίπτωση η Νίκη Βόλου χάνει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στα χαρτιά με 0-3 ενώ θα της αφαιρεθούν και 4 βαθμοί από το πρωτάθλημα. Η κατάληξη αυτή είναι πολύ υποτιμητική για την προσπάθεια που καταβλήθηκε από τους ποδοσφαιριστές ολόκληρη τη χρονιά κόντρα σε πολλά προβλήματα και αντίξοες συνθήκες, αλλά και τους χιλιάδες φιλάθλους της Νίκης Βόλου που πίστεψαν στην επάνοδο στην Β' Εθνική και στήριξαν την ομάδα με όλες τους δυνάμεις. Έτσι, η Νίκη από εκεί που διεκδικούσε την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία μέσω των μπαράζ μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές, τελικά θα τερματίσει στην 11η θέση.

Χθες η ομάδα της Νίκης πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση για φέτος όπως όλα δείχνουν και κατόπιν όσοι ποδοσφαιριστές δεν κατάγονται από τον Βόλο αναχώρησαν για τις πόλεις τους. Φυσικά δεν υπήρξε καμία ενημέρωση με το τι μέλη γενέσθαι με την ομάδα και το επόμενο εύλογο βήμα είναι να διεκδικήσουν δικαστικά τα δεδουλευμένα τους.

Στο μεταξύ ο Στράτος Γιδόπουλος αν και βρέθηκε στον Βόλο την Τετάρτη για δικαστικές υποθέσεις, δεν πήγε στην προπόνηση στο "Παντελής Μαγουλάς" για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, ούτε για να ενημερώσει τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του για τις μετέπειτα κινήσεις του. Στις τελευταίες του δηλώσεις ανέφερε πως έχει ήδη αποχωρήσει από τη Νίκη και ότι δεν πληρώνει άλλο. Ωστόσο υπάρχουν πολλά ερωτηματικά σε σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ και με το μέλλον της ομάδας. Ο ίδιος συνεχίζει να είναι στο προσκήνιο μέσω ανακοινώσεων που αφορούν την διαμάχη του με τον Αχιλλέα Μπέο όμως αυτά δεν έχουν καμία ουσία.

Όλα είναι θολά και δυσοίωνα στη Νίκη Βόλου και το μόνο που υπάρχει πλέον είναι οι κινήσεις των οργανωμένων και της Ερασιτεχνικής αλλά είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και δεν είναι άλλωστε η αποκλειστική τους αρμοδιότητα, αλλά ανησυχούν για το μέλλον της ομάδας και κάνουν ότι μπορούν από την πλευρά τους για να προλάβουν χειρότερες καταστάσεις.

1 σχόλιο:

  1. koitakste pou katantise tin omada mas o psefths o GEROS ,AFTON POU 3 XRONIA KAPIOI PISTEVAN K SUNEXIZOUN NA PISTEVOUN OTI EITHELE TO KALO TIS OMADAS ....AFISTE TO KURIOI DN SAS PAH TO ATHLIMA KATHOLOU AN EITHELE NA ANEVASH TIN OMADA 3 XRONIA TWRA THA TIN EIXE ANEVASH TO LAMOGIO K MAZI TOU OLA TA LAMOGIA POU ASXOLITHIKAN K KATANTISAN TIN NIKARA MAS NA EINAI XAMILA !!!!!PARADWSTE TIS METOXES LAMOGIA !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή