Σελίδες

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Αναβλήθηκαν για δύο μήνες τα έργα στην Ευαγγελίστρια

Πιάνουν τόπο οι αντιδράσεις των κατοίκων της Νέας Ιωνίας
Σε αναβολή τουλάχιστον δύο μηνών οδηγήθηκε το έργο για την ανάπλαση στην πλατεία της Ευαγγελίστριας μετά και την απόφαση της Επιτροπής Αρχιτεκτονικού Ελέγχου να μην χορηγήσει άδεια κατεδάφισης στον χώρο, μέχρις ότου αποφανθεί η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων για το αν θα χαρακτηριστεί διατηρητέα η πλατεία στο σύνολό της. Παράλληλα διαπιστώθηκαν πολλές παραλήψεις και προχειρότητες στην εκτέλεση του έργου.
Στη χθεσινή συγκέντρωση παραβρέθηκε πλήθος κατοίκων για να ενημερωθεί από την Επιτροπή Διάσωσης της Πλατείας για την πορεία του έργου αλλά και για να συγκεντρωθούν υπογραφές για αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.
«Καμία παρέμβαση δεν θα γίνει στην πλατεία αν δεν έχει την σύμφωνη γνώμη των κατοίκων και δεν θα σέβεται την ιστορικότητα του χώρου», ειπώθηκε από τους ομιλητές.

3 σχόλια:

  1. ΧΑΡΑ 0 ΧΑΛΕΒΑΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΤΕ ΘΕΣΗ?? ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ?? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Η ΝΙΚΗ ΧΑΝΕΤΕ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΖΩΞΗ ΑΥΤΟΙ ΡΕ?? Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς μεταφέρουμε τα γεγονότα όπως είναι ή τουλάχιστον με την ενημέρωση την οποία έχουμε. Δεν μένουμε στα πρόσωπα αλλά εστιάζουμε στα γεγονότα. Σε κάθε περίπτωση όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και μας ενδιαφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΣΤΙΑΣΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΡΓΟ". 500.000 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!(για 2 παρτερια, μισο πεζοδρομιο, 10 δεντρα και ασφαλτοστρωση 20 μετρα δρομου)
    (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ)
    ΓΙΑ ΕΝΑ "ΕΡΓΟ" ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΟΥΤΕ 50.000, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ...
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ (ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΠΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΑΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή