Σελίδες

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Blue Club: Το αύριο στη Νίκη θα είναι χωρίς εσάς

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Blue Club "Π. Ντοκούζης" για να αποφασιστεί η στάση του συνδέσμου σε αυτά που συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης Βόλου. Έγινε μια ανασκόπηση στην πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια και της κατάστασης που επικρατεί σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο.

Το Δ.Σ. του Blue Club αποφάσισε να μην παραβρεθεί εκπρόσωπός του στην επικείμενη συνάντηση με τους μετόχους της ΠΑΕ που γίνεται με πρωτοβουλία της Ερασιτεχνικής Νίκης, γιατί θεωρούν πως θα ακούσουν πάλι τα ίδια και δεν θα υπάρξει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Η πρόταση-θέση του συνδέσμου η οποία αναφέρεται στους μετόχους της ομάδας είναι η εξής:
«Για όλους εσάς δεν θα πρέπει να υπάρξει αύριο στην διαχείριση της Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924. Αν σας έχει μείνει έστω και μία ρανίδα φιλότιμου και αξιοπρέπειας θα πρέπει να ξεπληρώσει ο καθένας σας τα χρέη που δημιούργησε και να παραδώσετε τις μετοχές σας στην Ερασιτεχνική Νίκη ή σε φορέα που θα συσταθεί για να αναλάβει την διαχείριση της ομάδας μας.
Σας γνωστοποιούμε επίσης ότι εάν θελήσετε να συνεχίσετε το καταστροφικό σας έργο, είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε θύελλα εκδηλώσεων διαμαρτυρίας (εντός και εκτός των συνόρων του νομού Μαγνησίας), κοινοποίηση της όλης κατάστασης σε κάθε διαθέσιμο μέσο ενημέρωσης, για να πληροφορηθεί όλος ο κόσμος για τα "έργα και ημέρες" σας, επίσης το νομικό μας τμήμα θα αναλάβει να εξαντλήσει κάθε σύννομο μέσο για το ξεκαθάρισμα του ιδιοκτησιακού της Π.Α.Ε. και της απόδοσης τυχόν ποινικών ευθυνών, διεκδικώντας τις ανάλογες κυρώσεις κατά παντός υπευθύνου.
Σας καλούμε να αφήσετε επιτέλους τη Νίκη να βρει το δρόμο της, αντλώντας δύναμη από το μεγάλο της όπλο που είναι ο κόσμος της, και να δώσετε ένα τέλος στη διοικητική και ιδιοκτησιακή της ομηρία».

4 σχόλια:

  1. ante mounopana ola sikothite k fygete apo th nikara mas.h nikara einai dikh mas re tomaria valaxides kaimakamides xronides gidopoule koutsavle...ai sixtir dromo re giati kindineuoune oi zwes sas pleon dromo reeeeeeeeeeee alhtarades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Νικαρα Μας ειναι Ιδεα, και οι Ιδεες δν Πεθαινουν ποτε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ! (ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ...) ΜΟΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή