Σελίδες

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μήνυμα από τον πατέρα του Matias Oliver στο Niki Volou News!

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε για το Niki Volou News ο σημερινός αγώνας της Νίκης με την Κοζάνη. Φυσικά δεν αναφερόμαστε για την άνετη επικράτηση της ομάδας μας που ούτως ή άλλως ήταν αναμενόμενη, αλλά για μια έκπληξη που ήρθε από την μακρινή Αργεντινή.
Ο πατέρας του Ματίας Όλιβερ ο κ. Κάρλος Όλιβερ, παρακολουθούσε την εξέλιξη του αγώνα από τη σελίδα του Niki Volou News ο οποίος μάλιστα μας έστειλε και μήνυμα μέσω e-mail. Είχαμε παρατηρήσει άλλωστε στον χάρτη των επισκεπτών του blog στη δεξιά στήλη, ότι όντως υπήρχε η ένδειξη για επισκέπτη από την Αργεντινή.
Ασφαλώς μας τιμά ιδιαίτερα αυτή η κίνηση του κυρίου Όλιβερ να επικοινωνήσει μαζί μας, όπως και το γεγονός ότι το Niki Volou News γίνεται σιγά-σιγά γνωστό σε ολόκληρο τον πλανήτη!
Στο μήνυμά του ο κ. Κάρλος Όλιβερ, αν κάναμε σωστά την μετάφραση, μας ζήτησε να του στείλουμε πληροφορίες σχετικά με τη Νίκη Βόλου.

Το μήνυμα που λάβαμε:

από: Carlos Oliver
προς: nikivolounews@gmail.com
ημερομηνία: 19 Φεβρουαρίου 2011 4:22 μ.μ.
θέμα: me gusta niki volos

Soy el papá de Matias Oliver y quisiera que me manden información del equipo, saludos a todos y viva Niki Volos.

Μετάφραση:

θέμα: Μου αρέσει η Νίκη Βόλου

«Είμαι ο μπαμπάς του Ματίας Όλιβερ και θα ήθελα να μου στείλετε πληροφορίες για την ομάδα, χαιρετισμούς σε όλους που ζουν στον Βόλο».


ΕΤΣΙ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΑΚΡΗ Σ΄ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου