Σελίδες

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΛ - Νίκη πρώτος αγώνας της τελικής φάσης στο βόλεϊ

Γ.Σ.Β.  « Η  ΝΙΚΗ »    ΤΜΗΜΑ   ΒΟΛΕΪ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΒΟΛΕΪ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ - 1ος  ΓΥΡΟΣ

Με τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής Α.Ο. Σουφλαρίων-Γ.Σ. Λαμίας, Α.Π.Σ. Φθία-Γ.Σ. Ελασσόνας και Α.Ε. Λάρισας-Νίκη Βόλου ξεκινά η τελική φάση για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας που θα κερδίσει το εισιτήριο απευθείας ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία βόλεϊ γυναικών.

Το μεγάλο θεσσαλικό ντέρμπι θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στις 17:30 στο κλειστό γυμναστήριο Νεαπόλεως Λάρισας με τις κυανόλευκες να βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους εν’ όψει της δύσκολης αναμέτρησης.

Ο τεχνικός της ομάδας κ. Κουτσογιάννης Μαρίνος επέλεξε για την αποστολή στην Λάρισα τις αθλήτριες: Ντινοπούλου Ερατώ, Μπουσδούκου Αντωνία, Τριπύλα Γλυκερία, Κολοβού Μαρίνα, Τσουρέα Ειρήνη, Αφέντου Ναυσικά, Αντωνίου Ελένη, Γιαγκουνίδου Κατερίνα, Βλαχάκη Ιωάννα και Κιλιντάρη Ευγενία. 

Στην Β΄ και τελική φάση μετέχουν από τον 1ο όμιλο η Νίκη Βόλου και η Α.Ε. Λάρισας, από τον 2ο όμιλο ο Γ.Σ. Ελασσόνας και ο Α.Ο. Σουφλαρίων και από τον 3ο όμιλο η Φθία και ο Γ.Σ. Λαμίας.

Οι 6 ομάδες θα αγωνισθούν σε πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία από μηδενική βάση χωρίς δηλαδή να μεταφέρουν τα αποτελέσματα της Α΄ φάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου